Kreative kurser

Malekurser

Maling_7

Malekurser i København – lær at male egne billeder

Er du glad for at male, eller har du lyst til at lære det? Tag et malekursus på aftenskole og dyrk glæden ved at skabe dine helt egne malerier. På et malekursus lærer du alle teknikkerne og finder frem dit helt eget billedsprog. Vi har malekurser for begyndere og øvede.

Læs mere om vores malekurser

Kom i gang med maleriet på et malekursus

Har du aldrig malet før, anbefaler vi vores grundlæggende kursus 'Malekursus', hvor du trinvis bliver introduceret til de grundlæggende teknikker inden for maleriet. Foruden undervisningen, får du al den individuelle vejledning, du har brug for. Du kan også tage et malekursus, som fokuserer på portrætmaling med akrylmaling og oliemaling. Her kan du gå Velasquez, Rembrandt og Kluge i bedene, og malekurset giver dig en indføring i både gamle og nye maleteknikker indenfor portrætmaling. 

Vi tilbyder mange forskellige malekurser

Vi tilbyder en lang række malekurser, som fokuserer på forskellige genrer og discipliner. Du kan se dem alle sammen nedenfor. Du kan modtage undervisning i maleri på kurser i bl.a. København og Kgs. Lyngby.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres malekurser?

Du kan læse mere om malekurserne nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100. 

Hvad koster FOF Københavns kurser?

Vi har både endagskurser, weekendkurser, ugekurser og længere kurser, hvor der er undervisning en gang om ugen. Du kan se prisen på hvert enkelt kursus. Hvis ikke andet er nævnt, skal du forvente en ekstra udgift til materialer undervejs på kurset.

Leder du efter tegnekurser?

Har du mere lyst til at tegne, så se vores store udbud af tegnekurser.