Madkurser

Bagekursus II

Bagekursus

Udvidet bagekursus

Her handler det om langtidshævning, surdej og ælteteknikker, der udvikler brødets smag og konsistens.

Vi arbejder i dybden i processerne med at bage det gode brød og vi bager med både nye og gamle hvedesorter, der kræver speciel opmærksomhed og belønner med dybe, spændende smage og saftige brød. Undervejs gives masser af tips til, hvordan hverdagens bagning bliver nemmere og resultatet mere velsmagende.

Vi smager selvfølgelig på brødet, og efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejligt friskbagt brød. Du får en surdej med hjem til at bage videre med.

Medbring

Drikkevarer, to skåle, karklud og viskestykke. Opbevaringsbøtte til surdej.

Værd at vide

Vi bruger fortrinsvis økologiske ingredienser. Råvarer er inkluderet i prisen.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
191495
fre 12-06-20 17:00
København V
Bettina Brønnum Lohse
2 gange
Kr. 885