Madkurser

Kaffe, te og kombucha

Kaffebønner

Kurser om kaffe, te og kombucha i København – lær at brygge den perfekte kop kaffe!

Duften af kaffe fascinerer de fleste, men det er ikke altid at smagen rammer plet. Det kan bl.a. skyldes dårligt ristede bønner eller manglende viden om brygning. På vores kaffekurser udforsker vi den perfekte kop kaffe! Vi får alle sanser i spil ved at dufte, smage og røre ved kaffen. Du lærer bl.a. om korrekte vandtemperaturer, kværningsgrad og koldbryg, når vi brygger filter, stempel, aeropress og mokkapot. Sammen får vi baristabrygningen ned i køkkenbordshøjde, så du kan blive en dedikeret hjemmebarista for dig selv, dine venner og familie.

Vi har også kurser i den fermenterede te-drik kombucha, der smager skønt og er meget gavnlig for vores fordøjelse. På vores kombuchakursus lærer du at fermentere kombucha helt fra bunden, så du får det fulde udbytte af den fermenterede drik. Du lærer bl.a. hvilke ingredienser du skal bruge for at lave teen, hvordan te og kaffe brygges, hvordan man starter fermenteringsprocessen op og lidt om kombuchaens historie.

Tag et kursus i kaffebrygning og imponer venner og familie med dejlige smage.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om vores kurser i kaffebrygning og kombucha herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Perch's tehus
Rundvisning

Besøg i Perch's Tea Room

En aften i teens verden
FOFs madklub, FOF København
Madkurser

FOFs madklub

Vær med i FOFs madklub og få særligt indblik i kurser, opskrifter, portrætter og meget mere