Madkurser

Det grønne køkken – vegetarisk sommermad

Lær at lave lækker vegetarisk sommermad hos FOF København

Sol, sommer og ferie kalder på hurtig, nem og let sommermad.

Marker og haver bugner med friske rabarber, nye kartofler, tomater, radiser, asparges og meget mere.

På dette kursus over to dage, skal vi inspireres af årstiden grøntsager. Vi tilbereder vegetariske retter, der bringer det bedste frem i råvarerne med fokus på farver, smage og konsistenser. Hvordan man får umami (den femte grundsmag) frem i grøntsager, vil også være på dagsordenen.

Få masser af inspiration til vegetarisk mad både til hverdag og fest, og hør mere om, hvor proteiner kommer fra, hvordan man kan bruge mindre kendte grøntsager, og hvorfor det er ekstra vigtigt at tænke på umami. Kurset er for både nye og erfarne vegetarer, men også for dig, som ikke er vegetar, men gerne vil inspireres til at spise mindre kød og måske ønsker flere kødfriedage.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud og 2-3 bøtter til mad som evt. bliver i overskud.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
191542
lør 04-07-20 10:00
København V
Elizabeth Palmgren
2 gange
Kr. 925
191543
lør 08-08-20 10:00
København V
Elizabeth Palmgren
2 gange
Kr. 925