Motion

Bækkenbundstræning

Bækkenbundstræning for kvinder – forebyg og afhjælp gener

Afhjælp inkontinens eller muskelsmerter gennem vores bækkenbundstræning i København. En svag bækkenbund kan give flere gener, bl.a. vandladningsproblemer. Bækkenbundstræning har effekt på såvel gamle som unge. Har du lige født, fået anlagt stomi eller fået foretaget en underlivsoperation, kan træning af bækkenbunden gøre en betydelig forskel.

Læs mere om vores bækkenbundstræning

På kurserne optræner vi muskulaturen omkring bækkenbunden gennem rolige og skånsomme øvelser. Bækkenbundstræningen hjælper med at smidiggøre de berørte muskler, som du langsomt vil lære at kontrollere. Er du villig til at ændre adfærd i hverdagen, er der ingen aldersgrænse for, hvornår bækkenbundstræning har effekt.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder bækkenbundstræning på Frederiksberg. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurserne i bækkenbundstræning?

Vores undervisere i bækkenbundstræning er alle veluddannede og har baggrund fra Gotvedskolen og som bevægelsespædagoger. De har omfattende undervisningserfaring.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus i herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk