Motion

Styrke- og maskintræning

Maskintræning

Kom i form nu – styrk kondition, muskler og kredsløb med maskintræning

Ønsker du at øge din eksplosivitet eller sætte forbrændingen i vejret for at holde vægten? Vil du som ældre forebygge faldulykker? Træning i maskiner er en fremragende metode til såvel vægttab, forebyggelse af skader som forbedring af konditionen. Maskintræning er et effektivt værktøj, der udover at pleje kroppens udseende og forøge muskelmassen, giver dig sundere led og muskler. Derfor anbefales styrketræning med maskiner af læger og fysioterapeuter som en effektiv metode til forebyggelse af skader samt styrkelse af muskulatur og kredsløb. Vi kombinerer træning i maskiner med konditionstræning på gulv og med udstrækning. 

Læs mere om vores kurser i styrketræning i maskiner

Hvem er underviserne?

Vores undervisere i maskintræning tæller blandt andre en tidligere toptræner og fysioterapeuter. Læs mere om underviserne under det enkelte hold.

Hvor kan jeg gå til maskintræning?

Vi tilbyder maskintræning i bl.a. Kgs. Lyngby, Charlottenlund, København og på Frederiksberg. Find adresser under holdinfo.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om de enkelte maskintræningskurser herunder. Her kan du også tilmelde dig det enkelte hold. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk