Motion

Træning i vand

Vandgym

Skånsom træning i vand – få bedre kondition, styrke og smidighed

Kom i form på en anderledes måde med træning i vand. Øvelserne i bassinet er hensigtsmæssige og skånsomme for muskler og led. Træning i vand er en sund og sjov bevægelsesform, som løsner op for spændinger. Vandet gør dig nærmest vægtløs, og du får rørt alle muskler. Vi træner kondition, smidighed og styrke og laver bl.a. øvelser for mave, ryg og skuldre. Vi tilbyder en række forskellige kurser med træning i vand. Fra Aqua-jogging og Aqua-fitness til motion i vand og svømmetræning.

Deltagere med nedsat bevægelighed henvises til specialundervisningen i bassintræning. Se også vores vandgymnastik for børn.

Læs mere om træning i vand

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder træning i vand i bl.a. København, Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurserne?

Underviserne på de forskellige kurser i træning i vand er alle velkvalificerede og tæller blandt andet en toptræner i svømning og afspændingspædagoger. De har alle omfattende erfaring med undervisning i bassin. 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus i træning i vand herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Vandgym-store-kvinder
Hensyntagende motion

Bassintræning

Bassintræning på specialhold er den ideelle motionsform for dig med problemer i fx ryg, hofter, knæ, led eller muskler.
Vand gymnastik
Familieaktiviteter

Vandgymnastik for børn

Leg, motorik og bevægelse i vand.