Brugsklaver og akkompagnement

Klaver

Lær at akkompagnere og spille efter becifringer – kurser i brugsklaver

Tænk at kunne sætte sig ned ved klaveret og akkompagnere til sin egen sang, en anden sanger eller et andet instrument. Dette kan du lære ved at tage et kursus i brugsklaver, som er en akkordbaseret og praktisk spillebaseret måde at spille klaver på. Her tænker vi i klange, akkorder og rytmefigurer i stedet for noder. På et kursus i brugsklaver, lærer du at spille efter becifringer og med akkorder og at akkompagnere på klaver. Du lærer forskellige spilleteknikker, hvad der passer til forskellige stilarter, og hvordan du bruger venstre og højre hånd til at spille melodi, akkorder og basgang.

Læs mere om vores kurser i brugsklaver

Hvem kan deltage på jeres kurser i brugsklaver?

Kurserne i brugsklaver og akkompagnement er for både begyndere og øvede. Undervisningen finder sted på hold med 2-3 deltagere og tilrettelægges ud fra dit niveau og dine ønsker til repertoire. 

Tilmelding til kurserne

Vi har undervisning i brugsklaver i København, Nærum, Hellerup og på Frederiksberg. Du kan se og tilmelde dig vores kurser i brugsklaver oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk