Musik og sang

Guitar

Guitarundervisning i København – lær at spille guitar

Lær at spille guitar på aftenskole. Guitaren er et utroligt populært instrument, fordi den er alsidig og kan bruges i alle former for musik, uanset genre. Det er sjovt at spille guitar, og det er nemmere end du tror at komme i gang og blive dygtigere. Hvad enten du er begynder eller øvet, tager vores guitarundervisning udgangspunkt i netop dit niveau. 

Læs mere om vores guitar-undervisning

Der er mange former for guitar, og hos os kan du lære at spille netop den slags guitar, du har lyst til. Kunne du tænke dig at lære at akkompagnere dig selv og andre eller spille små melodistykker? Så skal du vælge et af vores kurser i akustisk og rytmisk guitar eller rytmisk guitar og el-guitar. Vi har også guitarundervisning i elektrisk blues- og rockguitar, hvor vi kigger de store guitarikoner i kortene. Her lærer du også om plekterteknik, venstrehåndsteknik, tonedannelse, forstærkere m.m. Er du mere til bluesguitar, skal du vælge vores guitarkursus i bluesguitar, hvor vi arbejder vi med den akustiske blues- og slideguitar, især »slide-tuning« i åben D, men også blues i normal tuning. Vi har også guitarundervisning i kombination med sangundervisning eller undervisning i sangskrivning. Så der er masser af muligheder for at lære at spille guitar hos os.

Guitarundervisning for både begyndere og øvede

Vores guitarundervisning er for både begyndere og øvede. Undervisningen finder sted på hold med 2-3 deltagere og tilrettelægges ud fra dit niveau og dine ønsker til repertoire.

Tilmelding til guitarundervisning

Vi tilbyder guitarundervisning i bl.a. København, Frederiksberg, Kastrup, Hellerup, Gentofte, Lyngby og Gladsaxe. Du kan se og tilmelde dig vores kurser i guitar i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. 

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Leder du efter guitarkurser for børn?

Se vores guitarundervisning for børn.