Musik og sang

Mundharmonika

Mundharmonika

Lær at spille mundharmonika og bluesharp i København

Den diatoniske mundharmonika har med sin store klang, sprøde lyd og karakteristiske »blå toner« sat sit unikke præg på musikken i over 100 år, og mundharmonikaen er ikke til at komme uden om i genrer som blues, country og rock. Lær at spille mundharmonika og bluesharp og gør mestrene Little Walter, Sonny Terry og Sonny Boy Williamson kunsten efter – det er let at komme hurtigt i gang, og mundharmonikaen giver mange muligheder. På vores kurser i mundharmonika lærer du både blæseteknik og grundlæggende spilleteknik, og vi arbejder bl.a. også med samspil, frasering og improvisation.

Læs mere om vores kurser i mundharmonika

Undervisning i mundharmonika for begyndere og øvede

Vores mundharmonikaundervisning er for både begyndere og øvede. Undervisningen finder sted på hold med 2-3 deltagere og tilrettelægges ud fra dit niveau og dine ønsker til repertoire.

Tilmelding til mundharmonika

Vi tilbyder mundharmonikaundervisning i hjertet af København. Du kan se og tilmelde dig kurserne i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk