Musik og sang

Sangundervisning

Sangundervisning

Sangkurser i København – udlev sangdrømmen med sangundervisning

Er du vild med at synge, eller vil du forfine din sangteknik? Vi tilbyder sangundervisning med yderst kompetente og dygtige undervisere i København, Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Gladsaxe og Tårnby. Tag et sangkursus og udlev dine sangdrømme. Vores store udvalg af sangundervisning i København og omegn giver dig mulighed for at lære at synge og få kompetent og inspirerende stemmetræning. Vi tilbyder en lang række forskellige typer af sangkurser, hvor du udover at lære at synge, også kommer til at udvikle din stemmeteknik og personlige stil.

Læs mere om vores sangundervisning

Se også vores musik- og sangkurser for dig, der er på barsel

Vælg mellem kurser i sangteknik, korsang, musicalsang, operasang, rytmisk sang, klassisk sang, sang for "brummere", soloundervisning, sangkor – og meget mere. 

Sagt på en anden måde: Med vores sangundervisning får du et væld af muligheder for at træne din sangstemme, forbedre din sangteknik eller komme i gang med at synge helt fra bunden.Vi har et begrænset antal pladser til vores sangundervisning, sangteknik, kor med mere, så husk at tilmelde dig i god tid.

Hvem kan deltage i et sangkursus eller kor?

Om du er begynder, let eller meget øvet er lige meget. Vores sangkurser er tilrettelagt for deltagere på mange forskellige niveauer. Vores erfarne sanglærere underviser i grundlæggende sangteknik, flerstemmig sang, klassisk og rytmisk sang for både begyndere og øvede.

Hvordan tilmelder jeg mig et sangkursus?

Se hele programmet for sangundervisning i København, Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Gladsaxe og Tårnby under de forskellige underkategorier i kursusmenuen eller nedenfor. Tøv ikke med at tilmelde dig ventelisten, hvis der er en sådan ved dit ønskede hold. Vi holder øje med ventelisten dagligt, og vi forsøger at skabe plads på pågældende hold eller opretter nye.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Sang workshops korte kurser
Sangundervisning

Sang for begyndere

sangtraening-og-stemmetraening
Sangundervisning

Klassisk sang og operasang

Sang_1
Sangundervisning

Rytmisk sang

Sang
Sangundervisning

Komplet sangteknik

Sang musical
Sangundervisning

Sang og performance

Lunge-og-snorkesang, FOF København
Sangundervisning

Lungesang og snorkesang

Sangteknik
Sangundervisning

Stemmetræning

Klassisk rytmisk sang
Sangundervisning

Workshops og korte sangkurser

Gospelfactor
Sangundervisning

Korsang