Musik og sang

Klassisk sang og operasang

Operasang

Lær at synge klassisk sang og opera

På vores sangkurser i klassisk sang og opera, lærer du grundlæggende sangteknik. Vi arbejder med vejrtrækning, støtte, kropsholdning, frasering, klang og udtryk. Med udgangspunkt i, hvad netop du har brug for, vil du udvikle din stemme og dens omfang og lære dens udtryksmidler bedre at kende. 

Har du en operasanger i maven? Elsker du at lytte til operaer med de store komponister som Puccini, Mozart, Wagner, Verdi, Offenbach og Bizet, og drømmer du om selv at lære at synge de kendte og elskede sange? Lær at synge opera på et aftenskolekursus i København, det er ikke så svært som du måske tror! 

Læs mere om vores kurser i klassisk sang og operasang

Hvordan foregår undervisningen på kurserne?

Kurserne i klassisk sang og operasang foregår på små intensive hold med 2-3 deltagere, og du vælger selv dit sangrepertoire i samarbejde med underviseren og de øvrige kursusdeltagere. Undervisningen henvender sig både til begyndere og øvede sangere.

Tilmelding til kurser i klassisk sang og operasang

Vi tilbyder kurser i klassisk sang i bl.a. København, Hellerup og på Frederiksberg. Du kan se og tilmelde dig kurserne i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk