Musik og sang

Sang og performance

Sang musical

Lær at performe og synge de kendte sange fra de store musicals

Vil du indtage en scene og give publikum en »wauw« oplevelse? På kurserne i sang og performance arbejder vi med stemmen, kropssprog og personlig gennemslagskraft, og du lærer grundlæggende teknikker til at fange et publikum.

Læs mere om vores kurser i sang og performance

På et kursus i musicalsang synger vi soloer, duetter og ensemblenumre fra forskellige musicals. Vi arbejder også med sangteknik – herunder støtte, vejrtrækning, klang og holdning. Sangene fra de store, kendte musicals er noget helt særligt. Der er de store ballader, de fejende flotte ensemblenumre, duetterne og solonumrene, der både kan være stille og inderlige og hurtige og dramatiske. Kom og lær at synge sangene fra dine yndlingsmusicals på vores kursus i musicalsang. Sæsonen slutter med en lille koncert. 

Du kan også prøve kræfter med human beatbox eller blive vokalproduceret i et lydstudie med en professionel producer. På vores kurser i soulsang lærer du at fortolke de sange, du holder allermest af og få løftet niveauet af din sangteknik, vejrtrækning og performance. På kurserne i performance-sang lærer du at indtage en scene og give publikum en »wauw«-oplevelse, når vi arbejder med optræden, kropssprog og personlig gennemslagskraft.

Hvem kan deltage på jeres kurser i sang og performance?

For at deltage på et af vores kurser i sang og performance, skal du have lidt grundlæggende sangerfaring samt mod på at synge solo og synge din egen stemme i flerstemmige arrangementer, men du behøver ikke kunne læse noder. 

Tilmelding til kurser i sang og performance

Vi har kurser i sang og performance i hjertet af København, Valby og på Frederiksberg. Du kan se og tilmelde dig vores kurser i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk