Rundvisninger og ture

Bjørn Wiinblads Hus

rundvisning-i-bjorn-wiinblads-hus

Bjørn Wiinblads hus – besøg kunstnerhjemmet i Sorgenfri

Bjørn Wiinblad var en særdeles farverig og humørfyldt kunsthåndværker. Han elskede og blev inspireret af den orientalske stil – langt fra den nordiske stilrene linje. Dette valg afspejlede ham som menneske. Han rummede og favnede de fleste – børn såvel som voksne. Nu kan du opleve Bjørn Wiinblads hus – Det Blå Hus i Sorgenfri – på en spændende rundvisning, der tager dig med ind i Bjørn Wiinblads univers. 

Læs mere om vores rundvisninger i Det Blå Hus

Kunstnerhjemmet, der står som ved Bjørn Wiinblads død i 2006, indeholder det mest fantastiske interiør bestående af en stor og alsidig kunst- og antikvitetssamling og vidner om en folkekær multikunstner, der på sin egen finurlige måde ønskede at gøre folk glade. Bjørn Wiinblads smukke og særprægede hus skal ad åre, efter Bjørn Wiinblads ønske, indrettes som åbent kunstnerhjem og levende værksted for keramikere.

Tilmelding til rundvisninger i Bjørn Wiinblads hus

Du kan se en oversigt over alle rundvisningerne i Bjørn Wiinblads hus nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller adm@fofkbh.dk