Sprog og kommunikation

Formidling

kurser-i-mundtlig-formidling

Knivskarp formidling – lær at brænde igennem på aftenskole

Vil du lære at brænde igennem? Har du ambitioner om at kommunikere knivskarpt og inspirerende over for kunder eller kollegaer på dit job? Har du et fritidsprojekt, du gerne vil gøre tilgængeligt for en større gruppe mennesker, men mangler du de professionelle redskaber til at få udbredt dine ideer på den helt rigtige måde? Eller drømmer du om at turde rejse dig op og holde en tale for en af dine nærmeste? Så tag et formidlingskursus hos os. Vores formidlingskurser er særligt velegnet til dig, som ønsker at arbejde med din personlige branding og gennemslagskraft, udvikle dig professionelt og lære tips og tricks til, hvordan du kan håndtere komplicerede processer og kommunikere mere hensigtsmæssigt med din omverden.

Læs mere om vores formidlingskurser 

Vores kursus i mundtlig formidling kan blandt andet hjælpe dig til en vellykket projektpræsentation, skabe god kontakt til dit publikum og håndtere nervøsitet og eksamensangst. Du kan også lære tricks til, hvordan du afholder et inspirerende møde uden powerpoints på kurset i grafisk facilitering, eller udvikle dine kreative formidlingsevner og lære, hvordan du skaber gribende fortællinger i lyd med din helt egen podcast. Vi tilbyder også kurser i sketch noting til dig, som ønsker at skabe overblik i din hverdag og rydde op i tankerne ved hjælp af ikoner, tegninger og bullets. 

Læs mere om kurserne i formidling nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk