Sprog og kommunikation

Oldgræsk

Græsk

Chaire! Oldgræskkurser i København på alle niveauer – lær at læse oldgræsk

Tag et kursus i oldgræsk på aftenskole og lær at læse og tale oldgræsk. Vi har undervisning for begyndere og øvede.
Dyrk eller udbyg din interesse for det antikke Grækenland med det klassiske sprog oldgræsk fra oldtiden. Her får du mulighed for at kunne læse de klassiske hovedværker på originalsprog, og skabe en god forståelse for den europæiske kulturarv og ophav. 

Er du teologistuderende eller medicinstuderende med behov for »lægelatin«, hvad angår ordforråd og udtale? På kurset i oldgræsk har vi fokus på grammatik og ordforråd, så du er klædt bedre på til at lære moderne europæiske sprog.

Læs mere om vores oldgræskundervisning

Hvordan foregår undervisningen på et oldgræskkursus hos FOF København?

På begynderkurset starter vi med det helt grundlæggende, det vil sige indføring i alfabetet, opbygning af ordforråd og udtalelære. På de videregående kurser handler det om gradvist at udbygge dit ordforråd, lære grammatik, og at opbygge sætninger. 

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold. Du finder underviserens kontaktinformationer på hvert hold under INFO.

Her tilbyder vi græskundervisning

Vi har kurser i oldgræsk i København.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i oldgræsk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.