Sprog og kommunikation

Online sprogkurser

Fjernundervisning

Lær et sprog når og hvor det passer dig!

Vil du lære et nyt sprog, eller skal du have opfrisket gymnasiegloserne? Måske rejser du meget, måske har du en travl hverdag og har svært ved at passe et ”almindeligt” sprogkursus ind i dit liv. Sprogkurser som fjernundervisning online ved brug af brugervenlige programmer som Skype eller Zoom gør det muligt for dig at forbedre dine sprogkundskaber trods praktiske udfordringer. Opnå din sproglige målsætning og bestem selv, hvor du vil modtage undervisningen med et onlinekursus hos FOF København.

Tilmelding

Hvis du er interesseret i at starte et online sprogkursus eller har yderligere spørgsmål kan du kontakte FOF København på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Hvem passer kurserne til?

Onlinekurserne skræddersyes til lige netop dig. Uanset om du har brug for at finpudse dit sprog i arbejdsøjemed, på grund af en kommende rejse eller om du ønsker at finpudse dine sprogkundskaber af private årsager, kan et online sprogkursus i et fremmedsprog skærpe dine sprogkompetencer eller give dig helt nye. FOF København tilbyder mulighed for fjernundervisning online uanset dit niveau, og når en aftale med en underviser er kommet i stand, kan du starte, så snart det passer dig.

Lige nu tilbyder vi online fjernundervisning i engelsk, fransk, italiensk og portugisisk, men har du ønsker om fjernundervisning i et andet fremmedsprog, er der formentlig også mulighed for det. Med et online sprogkursus er du sikret kvalitetsundervisning så du kan udvikle din sprogkompetencer. 

Hvad er prisen?

For eneundervisning er prisen 550 kr. pr. klokketime og undervisningen købes som udgangspunkt i blokke af 10, 15 eller 20 klokketimer. Har du andre ønsker, er du velkommen til at kontakte os. Priseksemplet gælder eneundervisning, men kontakt os for nærmere information og for et tilbud, hvis I er en mindre gruppe, der sammen ønsker at forbedre jeres sprogkundskaber, men ikke kan møde op samme tid og sted.

Hvor foregår undervisningen?

Som hjemmekursist bestemmer du helt selv, hvor du vil tage kurset. Uanset du befinder på dansk grund eller på den anden side af jorden kan du selv skræddersy fjernundervisningen så det passer ind i netop din hverdag. Undervisningen afvikles som webinar, så det kræver blot, at du har en computer med internetforbindelse.

Retningslinjer

Du kan både blive undervist en eller flere gang ugentligt. Tidspunktet for undervisningen fastlægges på forhånd, og du skal melde afbud senest 24 timer inden undervisningen. Efter aftale med underviseren er der til en vis grad mulighed for at rykke undervisningen, så den passer ift. dit arbejde og andre aftaler.

Har du spørgsmål til vores online sprogkurser er du velkommen til at kontakte os på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk