Yoga

Restorativ yoga

body-sds

Restorativ yoga i København – få indre ro og balance i nervesystemet

Det kan være svært at falde ned og finde den indre ro i en travlt hverdag. På vores kurser i restorativ yoga kan du få et pusterum og lære, hvordan du tackler en stresset dagligdag gennem et øget fokus på din krop og dit åndedræt gennem yogaens terapeutisk virkning.

Læs mere om vores kurser i restorativ yoga

Undervisningen tager form efter dine behov, så de rette forudsætninger for at du undgår muskelspændinger opstår. Hver enkelt stilling er designet til dig for at du kommer i kontakt med din krop og dens healende kapacitet.

Hvad er fordelene ved at dyrke restorativ yoga?

Det langsomme tempo og det rolige åndedræt gør, at du lærer at være tilstede i nuet og føle en større kontakt til din krop og dit indre. Du bliver bedre til at mærke efter din egen krop og får beroliget blodtryk, hjerte og hjerne.

Hvem er undervisningen henvendt til?

Undervisningen er henvendt til dig, som trænger til at komme ned i gear og lære nogle teknikker til, hvordan du får større overskud i hverdagen og skabe balance i kroppen. Restorativ yoga er til dig, der vil skabe balance i nervesystemet og i forholdet mellem krop og sind. Yogaen styrker dit immunforsvar og hjælper med at bekæmpe psykiske og fysiske lidelser. 

Hvilket niveau foregår undervisningen på?

Vores yogahold er som udgangspunkt ikke opdelt i niveauer. Hvis andet er tilfældet, vil det fremgå af kursusbeskrivelsen. Det betyder, at du kan deltage på alle FOF Københavns yogakurser uanset om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år. Yoga er ikke en holdsport – derfor er der plads til både begyndere og øvede på de fleste hold. Underviseren tilpasser sin undervisning efter den enkeltes behov og niveau. Du er ikke til besvær som nybegynder. Prøv dig frem og bed endelig om hjælp fra din underviser undervejs.

Hvem underviser i restorativ yoga?

Vores yogaundervisere er erfarne og kompetente med en bred vifte af erfaringer fra både ind- og udland, og de holder sig opdaterede med den nyeste viden om yoga og yogaundervisning. Du kan læse om underviseren under det enkelte hold.

Hvor kan jeg tilmelde mig undervisningen?

Du kan se alle vores yogahold herunder. Her kan du også tilmelde dig yogaundervisningen på Frederiksberg. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk