Information vedrørende coronavirus

Opdateret den 12. maj kl. 09.07

Alle FOF Københavns aktiviteter aflyses til og med den 8. juni på grund af myndighedernes tiltag mod COVID-19 – men vi åbner snart igen!

Som landets største aftenskole er det et af FOF Københavns vigtigste formål at bringe mennesker sammen. Samtidig er sikkerheden for vores kursister og undervisere naturligvis en topprioritet for os. Derfor har al vores undervisning været aflyst siden 12. marts.Set i lyset af planen for den gradvise genåbning af samfundet står det nu klart, at vi som aftenskole kan forvente at genoptage vores aktiviteter i et eller andet omfang efter den 8. juni, såfremt smittetrykket ikke stiger i den næste måneds tid. Fra samme dato forventer man at hæve begrænsningen på forsamlingsforbuddet til 30-50 personer.

Det betyder, at du sagtens kan tilmelde dig alle vores aktiviteter med opstart efter den 8. juni. Hvis det mod forventning ikke bliver muligt at afholde kurset alligevel, vil du naturligvis få dine penge igen.

I samarbejde med aftenskolernes fagorganisationer vil der i den kommende tid blive foretaget en konkret vurdering af, hvilke aktiviteter der kan foregå sundhedsmæssigt forsvarligt, og der vil komme retningslinjer for afstand og hygiejne. Som folkeoplysende forening føler vi et stort medansvar for at sikre, at vi passer bedst muligt på hinanden og mindsker smitterisikoen. Vi kommer derfor til at tage alle de nødvendige forholdsregler, så du kan føle dig helt tryg ved at gå på aftenskole hos os.

Du får dine penge igenHvis du har været tilmeldt et sæsonkursus eller længerevarende forløb med mødegange efter den 8. juni, er hele kurset aflyst på nuværende tidspunkt. Kurset genoptages dermed ikke med eventuelt resterende mødegange efter den 8. juni. 

Vi vil hurtigst muligt tilbagebetale det fulde beløb til dig, som har været tilmeldt et aflyst kursus eller foredrag hos os. 

Hvis du er tilmeldt et sæsonkursus eller længerevarende forløb, vil vi ligeledes refundere pengene for de mødegange, som er aflyst.

I er rigtig mange, som skal have penge igen. Du må derfor forvente lidt længere ekspeditionstid end normalt. Så snart vi har gennemført alle tilbagebetalinger, vil du blive orienteret per mail.

Sammen – hver for sig Nedlukningen må tvinge os til at tænke i nye, kreative baner, og fjernundervisning er en oplagt mulighed for at holde hjulene i gang.

 Vi har desværre ikke mulighed for at afholde den aflyste undervisning online, fordi vi benytter os af Kulturministeriets hjælpepakke.


På FVU-området har vi dog mulighed for at gennemføre undervisningen som fjernundervisning, og du kan derfor stadigvæk blive bedre til dansk eller matematik hjemmefra og helt gratis. Læs mere her.


Vi håber at kunne afholde endnu mere fjernundervisning og online foredrag i nær fremtid. Vi vil løbende orientere om nye tiltag via vores nyhedsbrev. Hvis ikke du allerede er tilmeldt, kan du gøre det her

Har du spørgsmål?

I disse dage arbejder alle i administrationen hjemmefra, men du er stadigvæk meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål om vores nuværende eller kommende kurser og foredrag på adm@fofkbh.dk eller tlf. 45 96 01 00.

Pas godt på dig selv og hinanden indtil vi ses igen.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk