Information vedrørende coronavirus

Opdateret den 24. marts kl. 10.25

Alle FOF Københavns aktiviteter aflyses foreløbig til og med den 13. april på grund af myndighedernes tiltag mod COVID-19.

Som landets største aftenskole er det et af FOF Københavns vigtigste formål at bringe mennesker sammen. Samtidig er sikkerheden for vores kursister og undervisere naturligvis en topprioritet for os.

På baggrund af myndighedernes seneste anbefalinger, aflyser FOF København nu alle aktiviteter foreløbig til og med den 13. april.

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt, og vi retter os naturligvis efter myndighedernes officielle retningslinjer. Så snart det er muligt, står vi klar til at sætte undervisningen i gang igen.

  • Hvis du har købt et weekendkursus, ugekursus eller en enkeltstående aktivitet, som skulle have været afholdt i lukkeperioden, vil du få tilbagebetalt dine penge hurtigst muligt. Vi giver dig besked, når det er gjort.
  • For dig, der er tilmeldt et sæsonkursus eller længevarende forløb, og som mister mødegange i lukkeperioden, arbejder vi lige nu på højtryk på at finde ud af, hvordan du bliver kompenseret alt efter lukkeperiodens endelige varighed. Du vil blive kontaktet, så snart vi har fundet en løsning.

Hav tålmodighed med os - vi arbejder benhårdt på at imødekomme alle, så hurtigt vi kan.

Vedrørende FVU-undervisning

På FVU-området har vi mulighed for at gennemføre undervisningen som fjernundervisning, og du kan derfor stadigvæk blive bedre til dansk eller matematik hjemmefra og helt gratis. Vi starter nye hold efter påske. Læs mere her.

Har du spørgsmål?

I disse dage arbejder alle i administrationen hjemmefra, men du er stadigvæk meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål om vores nuværende eller kommende kurser og foredrag på adm@fofkbh.dk eller tlf. 45 96 01 00.

Pas godt på dig selv og hinanden indtil vi ses igen.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk