Vores retningslinjer ifm. coronavirus - og hvordan de påvirker dig

Opdateret den 13. januar 2021 kl. 21:00

Sammen sikrer vi trygge rammer

Det er sikkert for dig at gå på aftenskole hos FOF Køge Bugt. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og tilrettelægger vores aktiviteter, så du kan føle dig tryg ved at indgå i sociale fællesskaber hos os.

På baggrund af et stigende smittetryk i København og en række omkringliggende kommuner, har regeringen onsdag den 13. januar 2021 valgt at forlænge de indtil nu gældende restriktioner i kampen mod det stigende smittetryk landet over. Hos FOF Køge Bugt kommer vores kursisters og underviseres ve og vel i første række, hvorfor vi ser os nødsaget til at tage de nødvendige forholdsregler, så vi kan passe bedst muligt på hinanden i denne sære tid.

Derfor aflyses og nedlukkes alle vores aktiviteter og tilbud til og med søndag den 7. februar 2021 i de følgende kommuner: Ishøj, Greve, Køge, Lejre og Roskilde og Stevns. Vi tilbagebetaler beløbet for alle aflyste mødegange, og alle berørte kursister får direkte besked om hvorvidt undervisningen udskydes, omlægges eller aflyses.

Vi åbner for aftenskolens aktiviteter igen fra og med mandag den 8. februar 2021.

I tilfælde af yderligere aflysninger vil alle berørte kursister få direkte besked. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer, hvorfor vi har indført en række tiltag, så du kan føle dig tryg ved at gå på aftenskole hos FOF Køge Bugt. Nedenfor kan du læse mere om de forholdsregler, der vil gøre sig gældende, når vi igen slår dørene op for aktiviteter i det nye år.

Husk mundbind eller visir

Fra torsdag den 29. oktober 2020 til og med den 28. februar 2021, skal du bære mundbind eller visir når du deltager i aktiviteter hos FOF Køge Bugt. Dette betyder, at man bærer mundbind eller visir som dækker næse og mund, når man ankommer og forlader undervisningen. Ligeledes skal mundbind eller visir bæres, når man bevæger sig rundt. Man kan tage det af, når man sidder ned. På den måde er vi med til at sikre at du sikkert kan have din gang hos FOF Køge Bugt, når vi den 18. januar 2021 igen kan byde vores kursister og undervisere velkommen. 

Forsamlingsloft på aktiviteter

Efter udmelding fra regeringen, er der fra og med 9. december 2020 indtrådt nye og skærpede tiltag. Disse tiltag gør sig gældende til og med 28. februar 2021. 

Dette betyder at der på foredrag, stillesiddende undervisning (f.eks. sprogundervisning mv.), samt kor- og sangundervisning, maks. Må deltage 500 personer. For øvrige hold – herunder bevægelseshold – gælder de skærpede krav om maksimalt 10 deltagere ekskl. underviser fortsat. 

Tak fordi du viser hensyn 

Hos FOF Køge Bugt tilstræber vi os på at følge sundhedsmyndighedernes generelle råd ved aktivitet, så du sikkert kan deltage i aftenskolernes aktiviteter. 

 

God hygiejne

  • Vi har opsat håndspritdispensers ved indgangene til vores undervisningssteder, så du kan spritte dine hænder, når du ankommer. Der vil være håndsprit tilgængeligt i hvert undervisningslokale, så du kan spritte dine hænder ofte i løbet af undervisningen. Medbring eventuelt også selv håndsprit.
  • I vores bevægelsessale er der opsat servietter og desinfektionsspray til desinfektion af overflader og udstyr, så du kan spritte remedierne af før og efter brug. 

Minimal kontakt

Medbring dit eget udstyr, når du kan – fx yogamåtte, pensler osv. Og mød gerne op omklædt til undervisningen.

Når du deltager i vores aktiviteter, beder vi dig passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse og spredning af smitte:

  • Gå i isolation hvis du har symptomer på COVID-19, er testet positiv eller er nær kontakt til en person der er smittet med ny coronavirus.
  • Vask dine hænder ofte eller brug håndsprit.
  • Host eller nys dit ærme.
  • Begræns direkte fysisk kontakt som håndtryk og kram.
  • Hyppig rengøring af dit hjem.

Se Sundhedsstyrelsens pjece om brug af mundbind og hvem der er undtaget fra de generelle retningslinjer.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller på tlf. 5665 5322, hvis du har spørgsmål.

For almene spørgsmål omkring COVID-19, henviser vi til Den Myndighedsfælles Coronahotline på tlf. 70200233 – tast 1. 

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne på www.coronasmitte.dk.