Frivillig

Bliv frivillig – og gør en forskel! 

Man kan have mange forskellige grunde til at ville udføre frivilligt arbejde, akkurat som der findes mange forskellige måder at være frivillig på. Måske har man lyst til at udfordre sig selv og prøve noget nyt, mødes med andre, der deler ens interesser eller også har man lyst til at gøre noget for andre mennesker. Fælles for dem alle er, at det handler om at gøre noget, der giver mening for den enkelte.
Fælles er også, at du som frivillig er med til at gøre en forskel – uanset om det er for andre mennesker eller noget helt andet. Frivilligt arbejde er ulønnet, men man må gerne modtage gaver i form af ros eller et anerkendende skulderklap. Det er gratis at være frivillig, hvilket betyder, at man ikke må pålægge frivillige udgifter i forbindelse med deres engagement. 

Frivillig i FOF Køge Bugt

Som frivillig i FOF Køge Bugt vil du møde mange mennesker, og spille en vigtig rolle for, at alle får en god oplevelse. Du skal selvfølgelig gøre dig nogle overvejelser over hvor meget tid og kræfter du vil bruge. Det er typisk enkeltstående arrangementer, du har mulighed for som frivillig at engagere dig i, i FOF Køge Bugt. Nogen gange i weekenden, andre gange om aftenen.
Du kan også overveje hvad du forventer af dit ”arbejdssted”, FOF Køge Bugt, og hvis du selv har gode idéer, så kontakt os! Din kontaktperson i FOF Køge Bugt er Tine Scheye Koop(mail: tk@fof.dk). 
Hvis du har lyst og tid til at engagere dig i forskellige aktiviteter i FOF Køge Bugt, er du meget velkommen.