Aktiv fritid

Aktiv fritid med FOF Køge Bugt

Lær at sejle, træne din hund, designe din egen have og meget mere på et af FOF Køge Bugts kurser. Se det aktuelle udvalg i menuen til venstre.

Aktiv fritid er for alle

FOF Køge Bugt har samlet kurser for dig, der vil være aktiv i fritiden. Hver sæson kan vi tilbyde dig en række forskellige kurser, der sætter fokus på forskellige fritidsinteresser. Du kan, som sagt, lære at sejle og træne din hund men du kan også lære slægtsforskning, førstehjælp og deltage på et af vores litteraturkurser. Der er mange muligheder, så hold øje med de kurser vi tilbyder.

Læs mere

Kurser i litteratur og slægtsforskning

For dig der er interesseret i god litteratur, tilbyder vi et litteraturkursus. På kurset læser alt fra store klassikere til ny litteratur. Undervejs vil vi lære forskellige analyseredskaber og værktøjer at kende, så vi kan diskutere og tolke det vi læser.

Hvis du i stedet vil lære mere om din familiehistorie, kan du deltage på et af vores slægtsforskningskurser. Her lærer du hvordan du kommer i gang med arbejdet, hvilke arkivalier der findes og hvordan du søger i dem. For de mere erfarne, vil vi dykke mere ned i arbejdet med slægtsforskning og de forskellige programmer der bruges. Du vil samtidig kunne møde ligesindede der kan hjælpe dig videre i din søgning efter slægtsrødderne.

Kurser i sejlads

På FOF Køge Bugts sejlerskole, kan du lære at sejle. Du kan tage duelighedsprøven, få gennemgået pensum til SRC-CERTIFIKAT eller få mulighed for at føre fartøjer op til 24m på Yachtskipper 3 kurset. På vores sejlerkurser vil du lære mere om navigation, søvejsregler og hvordan du begår dig på søen. Hvis du ønsker at blive godkendt til at sejle, er det værd at starte med et af FOF Køge Bugts kurser i sejlads.

Kursus i havearbejde – design din drømmehave

På vores kurser i havearbejde lære du at designe din egen drømmehave. Få inspiration til at designe og indrette haven samt få vejledning i valg af de rette blomster.

Kursus i hundetræning

Kurset i hundetræning lærer dig at træne din hund. Du kan deltage på holdet, uanset om du har trænet med din hund før eller ikke har trænet med den. Kurset i hundetræning fokuserer på lydighed og agility samt at gøre hunden til en del af familien. Få en glad og positiv træningspartner og familiemedlem ud af din hund, på vores hundetræningskursus.

 

Hvor finder jeg kurser i friluftsliv?

Du kan tilmelde dig et af FOF Køge Bugts kurser i friluftsliv i Køge og Herfølge. Du kan læse mere under de enkelte hold. Har du spørgsmål, så kan du altid kontakt FOF på telefon eller mail.

Blogging - kursus hos FOF Køge Bugt
Aktiv fritid

Blogging og historiefortælling

Lær at spille bridge i FOF Køge Bugt
Aktiv fritid

Bridge

Aktiv fritid

Fotokurser

førstehjælp
Aktiv fritid

Førstehjælp

Have- design og vedligehold - FOF Køge Bugt
Aktiv fritid

Have og dyr

Krop og stil - kursus hos FOF Køge Bugt
Aktiv fritid

Krop og stil

Litteratur - kurser hos FOF Køge Bugt
Aktiv fritid

Litteratur

Sejlerskole - kursus hos FOF Køge Bugt
Aktiv fritid

Sejlerskole

Slægtsforskning - kursus hos FOF Køge Bugt
Aktiv fritid

Slægtsforskning