Gravid og familie

Kurser for gravide

FOF Køge Bugt tilbyder kurser for gravide og efterfødselskurser for dig der allerede har født. forbered din krop på fødslen eller kom i form igen efter fødslen. Du kan se de aktuelle hold i menuen til venstre.

Fødselsforberedende kurser – bliv klar til fødslen

På FOF Køge Bugts fødselsforberedende kurser hjælper vi med at styrke dig fysisk og mentalt til at komme igennem graviditeten. Kurset ”Velvære i vand” er tilrettelagt af jordemødre og består af både teori og bevægelse i vand. Vandet giver fri bevægelighed og fornemmelse af vægtløshed, samtidig med at dine muskler og led aflastes. Til fødselsforberedelsen taler vi om tiden op til selve fødslen og fødslens forskellige faser. Du vil blive mere psykisk forberedt, og møde andre i samme situation.

Du kan også komme til vores afspændingshold for gravide. Her bevæger du dig til musik og afspænder kroppen. Med den ekstra belastning kroppen får under graviditeten, kan det være rart at få bevæget kroppen og komme af med spændinger. 

Efterfødselskurser – få mere energi og træn med dit barn

Har du allerede født, kan du deltage på et af vores efterfødselskurser. Her kan du få styrket mavemusklerne og strammet kroppen op efter fødslen. Vi tilbyder både yoga og pilates samt fysisk træning, hvor du får pulsen op og trænet kroppen. Vores efterfødselshold er tilrettelagt som motion for både mor og baby.

Læs mere

Hvornår kan jeg starte på efterfødselskurser og fødselsforberedelse?

For vores fødselsforberedende kurser anbefales det, at du starter ca. 8 uger før fødselstermin. For vores efterfødselskurser vil det afhænge af, om du har fået kejsersnit. Det kan i så fald være mellem 4 og 8 uger efter fødslen. Under de enkelte hold vil du kunne læse mere og se anbefalingerne.   

Hvor kan jeg tilmelde mig efterfødselskurser og fødselsforberedende kurser?

Du kan tilmelde dig fødselsforberedende kurser i Køge og efterfødselskurser i Køge og Stevns. På nogle af kurserne er der mulighed for løbende tilmelding. Der er dog begrænsede antal pladser. De enkelte kurser vil fremgå af hjemmesiden, og du vil derfor kunne se hvilke hold vi har på programmet og hvilke tidspunkter de bliver afviklet på.

Har du spørgsmål til vores kurser i fødselsforberedelse eller efterfødselskurser, kan du altid kontakte os.

Vær opmærksom på at du får 100,- kr i rabat, når du tilmelder dig et efterfødselskursus, hvis du har deltaget på et førfødselskursus. Denne rabat opnås kun én gang.

 

 


yoga for børn
Gravid og familie

Børnehold

Efterfødsel - kurser FOF Køge Bugt
Gravid og familie

Efterfødsel

Fødselsforberedelse - kurser hos FOF Køge Bugt
Gravid og familie

Fødselsforberedelse

470x314
Gravid og familie

Heltetræning