Gravid og familie

Fødselsforberedelse

Bliv klar til fødslen med et fødselsforberedende kursus

Et kursus i fødselsforberedelse hos FOF giver dig en god mulighed for at forberede dig fysisk og mentalt før fødslen. Du vil lære vejrtrækningsteknikker for en fødsel med mindre smerte og få tryghed. Samtidig styrker du din krop gennem motion som er tilrettelagt for gravide. Vi tilbyder vandgymnastik for gravide. Læs mere om undervisningen nedenfor eller vælg dit kursus i fødselsforberedelse nederst på siden.

Læs mere 

Velvære i vand for gravide

Vandgymnastik for gravide er en meget god og behagelig motion p.ga den vægtløse tilstand i vandet. Med vandgymnastik styrker vi musklerne samtidig med at leddene aflastes, og gener som lænd- og bækkensmerter lindres. På kurset lægges der stor vægt på vejrtrækningen, som er en vigtig del i fødslen. Der undervises både i psykisk og fysisk fødselsforberedelse, opdelt på 45 minutters teoretisk fødselsforberedelse, som foregår i hyggelige omgivelser, efterfulgt af 45 minutters vandgymnastik.

Spørgsmål til vores kurser i fødselsforberedelse

Du er altid velkommen at kontakte FOF eller underviseren direkte. Der er i de fleste tilfælde muligt at hoppe ind på et hold der er i gang, såfremt at der er plads. 
Bemærk: Vi opretter løbende kurser i vandgymnastik for gravide.

Vær opmærksom på at du får 100,- kr i rabat, når du tilmelder dig et efterfødselskursus, hvis du har deltaget på et førfødselskursus. Denne rabat opnås kun én gang.