Gravid og familie

Heltetræning

848*360

Lad dit barn blive ”Helten i sit eget liv”

Denne sæsons tema er Nice Ninja. Nice Ninja - henter inspiration fra superhittet LEGO-Ninjago både serien og filmen, men også filmen Kung Fu Panda, Ninja Turtles og Batman.  Helteskolen har været med til at lave stunt- og stagefight scener til Ninjago-serien og dansen fra LEGO friends. Derfor indgår der mange elementer fra serien i vores Heltetræningsprogram. 

I samarbejde med Forening for Heltetræning, tilbyder FOF kurser i Heltetræning for børn mellem 7 – 12 år. Heltetræning udvikler dit barns styrker og hjælper det med at lære nye sider af sig selv at kende, så det kan begå sig og stå stærkt i sig selv. Gennem praktisk dannelse skaber vi livstrygge og selvbevidste børn med højt selvværd.
Der er tale om en dannelsesrejse i et 10 ugers forløb med afsluttende Heltetest og Heltefest. Hver gang indeholder en ny færdighed, der er med til at gøre dit barn livstryg, social og livsduelig. Vi træner børn i heltemod, viljestyrke, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.

Bemærk at forælder/ voksen skal deltage sammen med barnet første, femte og tiende gang.

Underviser: Tine Davidsen

Se film om Heltetræning her

Læs mere om Heltetræning på www.heltetræning.dk

Heltetræning er målrettet ALLE børn og unge men er opdelt efter alder- og udviklingstrin.  Vi laver Heltetræning fordi alle mennesker uanset alder skal have adgang til sin egen dannelse.


Den ydre helt (3 – 6 år) 

Træningen gør dit barn skoleklar med superkræfter fra fem dyr, fantasi og indlæringsevne.

Den indre helt (Skolebørn 7 – 12 år) 
Træningen handler om at kunne begå sig og navigere mellem det tæmmede og utæmmede. Det vil give dig mere selvværd og selvtillid, der tilsammen gør dig selvsikker.

 

Læs mere om indholdet ved at klikke på kursustitlerne:

DEN INDRE HELT

DEN YDRE HELT