Forældre og børn

Heltetræning

848*360

Lad dit barn blive ”Helten i sit eget liv”

Du har måske set film om Superhelte, spillet et spil, læst en bog, men har du nogensinde været Helt? Denne sæsons tema er Superhelte, og hvem vil ikke gerne være ligesom
Hulk, Superman, Spiderman, Batman, Supergirl, Catwoman, Wonderwoman eller Ironman?
I samarbejde med Forening for Heltetræning, tilbyder FOF kurser i Heltetræning for børn og unge. Heltetræning udvikler dit barns styrker og hjælper det med at lære nye sider af sig selv at kende, så det kan begå sig og stå stærkt i sig selv. Gennem praktisk dannelse skaber vi livstrygge og selvbevidste børn med højt selvværd.
Der er tale om en dannelsesrejse i et 12 ugers forløb med afsluttende Heltetest og Heltefest. Hver gang indeholder en ny færdighed, der er med til at gøre dit barn livstryg,social og livsduelig. Vi træner børn i heltemod, viljestyrke, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.  

Underviser: Tine Davidsen

Se film om Heltetræning her

Læs mere om Heltetræning på www.heltetræning.dk

Heltetræning er målrettet ALLE børn og unge men er opdelt efter alder- og udviklingstrin.  Vi laver Heltetræning fordi alle mennesker uanset alder skal have adgang til sin egen dannelse.


Den ydre helt (3 – 6 år) 

Træningen gør dit barn skoleklar med superkræfter fra fem dyr, fantasi og indlæringsevne.

Den indre helt (Skolebørn 7 – 12 år) 
Træningen handler om at kunne begå sig og navigere mellem det tæmmede og utæmmede. Det vil give dig mere selvværd og selvtillid, der tilsammen gør dig selvsikker.

Læs mere om indholdet i ved at klikke på kursustitlerne:

DEN INDRE HELT

DEN YDRE HELT