Foredrag og kulturelle oplevelser

Kom til spændende foredrag i Ishøj, Greve, Solrød, Køge, Stevns og Hvalsø.

Hver sæson tilbyder FOF Køge Bugt foredrag og kulturelle oplevelser. Du kan møde en række aktuelle foredragsholdere, og høre foredrag om livsstil, sundhed, politik og kultur. De aktuelle foredrag kan du se nedenfor. Er du interesseret i at blive klogere på verden omkring dig, så tilmeld dig et af vores mange foredrag i menuen til venstre.

Et stort udvalg af foredrag og debatarrangementer

I FOF Køge Bugt sørger vi for, at der er lidt for enhver smag. Hver sæson udvælger vi altid foredrag om aktuelle emner og med spædende foredragsholdere samt ture og oplevelser til steder der er værd at besøge. Vi kan derfor tilbyde både musikalske, oplevelsesmæssige og kulturelle arrangementer eller foredrag om sundhed, livsstil, hjernen, stress eller andre aktuelle emner.

Aktuelle foredrag med kendte foredragsholdere
Efterårssæsonen byder blandt andet på Erik Clausen, Lola Jensen, Lis Sørensen, Sara Blædel, Ole Sønnichesen og Jeanette Varberg. 

Læs mere

Enkeltdagsture  
Hver sæson har FOF Køge Bugt altid spændende ture .
Enkeltdagsturene kan være ture i København og Roskilde, hvor du kan komme på byvandringer og rundvisninger. Vi har populære ture til Københavns Rådhus, Roskilde Domkirke og Roskilde Kloster.Som noget nyt har vi i år en tur til Bruxelles, en tur til Sydslesvig eller en tur til Fåborg med besøg på Hagensskov Slot.

Tilmeld dig allerede i dag, der er rift om pladserne på vores populære ture.
Der er noget for både de ældre, yngre og hele familien.

Du kan læse mere om de forskellige foredrag nedenfor, og tilmelde dig allerede i dag. Vi afholder foredrag i Køge, Ishøj, Greve, Solrød, Stevns, Hvalsø og Roskilde.

Læs mere

 

Foredrag - foredrag FOF Køge Bugt
Foredrag og kulturelle oplevelser

Foredrag

Foredragsrække - foredrag FOF Køge Bugt
Foredrag og kulturelle oplevelser

Foredragsrækker

Stevnsk Klint
Foredrag og kulturelle oplevelser

Rundvisninger og ture

Foredrag og kulturelle oplevelser

Seniorhøjskole

Musik og sang | FOF Køge Bugt
Foredrag og kulturelle oplevelser

Musik-arrangementer