Slip af med stress og smerter

Slip af med stress og smerter
Stress og smerter hænger sammen. Stress- og smerteeksperten Ole Larsen lærer dig, hvordan du kan slippe af med dine plager, så du kan få et bedre liv. Du får hovedpineprogrammet, der fjerner 8 ud af 10 hovedpiner med akupressur. Smertedæmpende kost beskrives, så du kan undgå musearm og ledsmerter.
Du vil lære at fjerne stressen ved at tænke på en særlig måde samtidig med, at du stimulerer hjernens akupunkturpunkter. Den værste stress sidder i hjernen. Du har 2 hjerneområder, som kæmper om at styre dit liv. Amygdala er ”katastrofehjernen”, som er aktiv ved stress. Den gør dig parat til kamp eller flugt. Den gør dig bange/bekymret og skaber problemer med krop, fordøjelse og søvn. I panden har du ”tænkehjernen”, som kan fjerne frygt og få dig til at slappe af. Ole Larsen har udviklet en anerkendt metode til at aktivere tænkehjernen, ved at gå på REMstadiet og visualisere positive tanker. Dette kan sammenlignes med mindfulness.
Ole Larsen er forfatter til ”Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager”, der kan købes i forbindelse med foredraget. Han har uddannet de fleste af landets stresskonsulenter. Med kinesiologisk testning demonstreres, hvad der er årsag til stress og smerter.