IT og regnskab

IT kurser i mobiler og tablets på aftenskole

FOF Køge Bugt har hver sæson forskellige IT-kurser for dig der gerne vil lære mere om din tablet (iPad) eller mobil. (iPhone - Android).  Du kan se de aktuelle IT-kurser i menuen til venstre.

IT kurser – bliv bedre til iPad og tablets

Vil du lære hvordan du bruger din smartphone (iPhone) eller tablet (iPad)? Vores IT-kurser i smartphone og tablets gør dig tryg ved at bruge dem, og forstå funktionerne.

Vi har kurser i iPhone og iPad samt kurser for Android smartphones. På kurserne i iPhone og iPad lærer du at forstå at bruge dine Apple produkter og hvordan de arbejder sammen. Du lærer at bruge kalenderen, kontakter og noter samt installation af apps og programmer.

IT-kurser i Android fokuserer på hvordan din mobil og tablet fungerer, samt hvordan man installerer apps og programmer. 

Læs mere

 

Kursus i Excel og regnskab

For dig der er interesseret i at arbejde mere med regnskaber og bruge computeren som hjælpemiddel, tilbyder vi IT-kurser i regnskab og bogføring.

På regnskabskurset lærer du at arbejde med regnskab og bogføring. Lær hvordan du sætter regnskaber op, og hvilke regnskabssystemer der findes. Hvis du ønsker at blive klogere på særlige programmer, tilbyder vi også et kursus i Excel. Her lærer du programmet bedre at kende, så du kan udnytte funktionerne til at sætte et regnskab op. Du lærer hvordan du kan sætte udregninger op, lave grafer og få overblik over dit regnskab.

 

Hvem kan deltage på vores it  i iPhone, iPad, Excel og regnskabskurser?

Vores IT kurser henvender sig til dig der gerne vil blive klogere på redskaberne, og har oplevet problemer ved brugen af dem. De henvender sig også til dig der har forståelse for brugen af computeren, men gerne vil være bedre til at bruge forskellige programmer.

Hvor foregår jeres IT-kurser?

Vi tilbyder IT-kurser i Greve og Køge. Vores kurser i regnskab og Excel foregår i Køge. Du kan se de aktuelle hold og deres placeringer i menuen til venstre, hvor du kan tilmelde dig og læse mere.

Har du spørgsmål omkring vores IT-kurser, så kan du altid kontakte os på telefon eller mail.

Bemærk!

Kurset i Excel kræver at du bruger programmet og har det installeret på din computer.

Blogging - kursus hos FOF Køge Bugt
IT og regnskab

Blogging og historiefortælling

Tablet og Mobil - Kurser FOF Køge Bugt
IT og regnskab

IT - tablets og mobiler

IT og regnskab

Regnskab, regneark og bogføring