Kreative kurser

Dyrk din kreativitet! Kreative kurser i Køge Bugt 

Hos FOF Køge Bugt kan du slippe din kreativitet løs på et af vores mange kurser. Vi tilbyder en bred vifte af kurser og weekendkurser i både kreative og praktiske fag, hvor du kan dyrke både velkendte og nye kreative færdigheder i  inspirerende interessefællesskab. Hvad end du er til maling, værkstedsfag, tegning eller hækling, så har vi med et kursus  for dig. Vores kurser er for såvel begyndere som øvede. Kurserne er ledt af erfarne og kompetente undervisere, som kan inspirere og guide dig uanset dit niveau. De aktuelle kurser er nærmere beskrevet under de enkelte rubrikker til venstre. 

Læs mere

Kreative kurser for alle

Der er meget at vælge i mellem, uanset om du foretrækker at arbejde med kreative og udfordrende værkstedsfag, eller elsker at strikke og hækle. Vi tilbyder kurser i syning, patchwork og knipling, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. At sy eller arbejde med glas i et interessefællesskab giver mulighed for både at dyrke dine interesser med ligesindede inden for bestemte fagområder. 

Hvis du er interesseret i at arbejde med lærred og pensel, tilbyder vi flere kurser i tegning og maling. Her kan du arbejde med akvarel-, olie- eller akrylmaling. Du kan også give dig i kast med portrættegning eller klassisk tegning. Vil du i stedet prøve kræfter med kreative værkstedsfag, tilbyder vi både kurser i pileflet, glasfusing, skulpturfremstilling samt trædrejning og møbelpolstring. Er du mere til smykkefremstilling og makeup, kan du med fordel prøve vores smykkekursus eller få inspiration til at lægge makeup på vores makeupkursus. 

Er du interesseret i fotografi og redigering, har vi også en række spændende fotokurser, som du kan se her.

Hvor finder jeg FOF Køge Bugts kreative kurser?

Du kan finde vores mange kreative kurser i Køge, greve, Ishøj, Stevns og Hvalsø. Du skal dog være hurtig på tasterne, da der kan være rift om pladserne.

Tilmelding til de forskellige kurser gøres direkte under det pågældende kursus. Du kan også kontakte FOF Køge Bugt på kogebugt@fof.dk eller telefonnr. 5665 5322. Vi hjælper gerne med oplysninger og spørgsmål om vores aktuelle kurser. 

Kreative kurser

Blomsterkurser og kurvebinding

Kreative kurser

Fotokurser

Kreative kurser

Glaskurser

Kreative kurser

Grafisk tryk

Kreative kurser

Keramik og modellering

Kreative kurser

Kunsthåndværk

Kreative kurser

Papir og stof

Krop og stil - kursus hos FOF Køge Bugt
Kreative kurser

Makeup og personlig stil

Sewing 470x314
Kreative kurser

Syning og håndarbejde

Kreative kurser

Tegning og maling