Kreative kurser

Blomsterkurser og kurvebinding

Lær at lave buketter på vores kurser i blomsterbinding eller kast dig ud i kurvebinding

Hvis du er interesseret i at forbedre dine blomsterbindingsevner eller savner inspiration til at lave blomsterdekorationer, tilbyder FOF Køge Bugt blomster kurser, hvor du kan lære de grundlæggende teknikker til blomsterbinding og lave forskellige blomsterdekorationer. Du får samtidig inspiration til at lave blomsterpynt i forskellige fade og krukker således at du kan skabe din egen unikke dekoration. 

Vi tilbyder også kurser i kurvebinding, hvor du kan dykke ned i de tekniske og kreative aspekter ved kurvebinding og derved stifte bekendtskab med de forskellige grundteknikker og viden om hvordan man sammensætter materialer ved brug af sæsonens materialer. 

Læs mere

Hvornår afholdes der kurser i blomsterbinding, blomsterdekoration og kurvebinding?

Her på siden finder du information om de aktuelle kurser inden for blomsterbinding, blomsterdekoration og design. Du finder også information om de aktuelle kurver i kurvebinding. Vi holder løbende siden opdateret, når der kommer nye og spændende kurser på programmet. Hold derfor øje og find netop det blomster- eller kurvekursus du leder efter.

Hvor kan jeg finde kurser i blomsterbinding og kurvebinding?

FOF Køge Bugt tilbyder pt. Kurser i blomsterbinding og blomsterdekoration i Hårlev og kurvebinding i Greve. 

Yderligere oplysninger

Du kan finde mere information om blomster- og kurvebindingskurserne de respektive holdsider. Tilmelding til de forskellige kurser sker her på siden eller nedenfor under selve kurset. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte FOF Køge Bugt på tlf. 5665 5322 eller mail: kogebugt@fof.dk

Blomsterkurser og kurvebinding

Blomsterbinding

Blomsterkurser og kurvebinding

Weekend-og korte blomsterkurser

Kreative kurser

Kurvebinding