Kreative kurser

Fotokurser

Bliv en bedre fotograf - tag bedre billeder på et fotokursus på aftenskole

Har du lyst til at lære at tage bedre billeder, eller vil du lære dit nye digitalkamera at kende fra grunden? Tilmeld dit et af FOF Køge Bugts fotokurser. Vi tilbyder hver sæson en række fotokurser i Køge og Greve, hvor du kan få mere viden om de gode billeder, redigering af fotos, portrætfoto, , billedkomposition og meget mere. 

Et kursus i fotografi veksler mellem teori og praksis for at give dig den optimale læringsform. På den måde kommer du til at lære dit kamera bedre at kende og tage bedre billeder. 

Du kan læse mere om hvad de enkelte fotokurser tilbyder under hvert kursus  –og finde det, som matcher dine behov.

Læs mere

Lær at fotografere - fotokurser for begyndere og øvede

FOF Køge Bugt tilbyder hver sæson en række kurser, der fokuserer på fotografering samt brugen af forskellige kameraer som f.eks. digitalkamera og spejlrefleks. Her lærer du at udnytte dit kameras mange funktioner og bliver fortrolig med at producere gode billeder. Hvad end du er begynder eller mere habil, tilbyder vi fotokurser til dig der gerne vil lære det grundlæggende i fotografering og hvordan du bedst bruger de teknikker som professionelle fotografer bruger. Er du mere habil med et kamera, tilbyder vi også løbende kurser hvor du lærer om forskellene på forskellige genre af billeder, og hvordan du bedst bruger disse til at tage gode billeder.

Hvor afholdes der kurser i fotografering? 

FOF Køge Bugt tilbyder denne sæson fotokurser i Køge.

Tilmelding til vores fotokurser

Du kan læse mere om fotokurserne nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 5665 5322 eller mail: kogebugt@fof.dk