Kreative kurser

Keramik og modellering

Lær at lave keramik på et af vores keramikkurser

Har du lyst til at styrke og dyrke din kreativitet inden for keramik? FOF Køge Bugt tilbyder kurser til dig der har lyst til at bruge dine kreative evner til at skabe brugsgenstande, krukker eller fade. På et keramikkursus på aftenskole har du i inspirerende interessefællesskaber rig mulighed for at designe dine egne genstande og lære de teknikker, der knytter sig til det keramiske håndværk 

Keramikkurser for begyndere og øvede

Uanset om du før har prøvet kræfter med at fremstille keramik eller det er første gang, er der inspiration og vejledning at hente på vores kurser i keramik og modellering. Du lærer blandt andet at formgive, dreje, dekorere og glasere keramik- og modelleringskunst. Du får kyndig vejledning hele vejen af vores erfarne og dygtige undervisere, så du nemt kan prøve kræfter med forskellige materialer og teknikker.

Læs mere

Vi tilbyder denne sæson: 

  • Porcelænsmaling
  • Kurser i keramik for begyndere og øvede
  • Workshop: Lav din egen tekande

Hvem kan deltage i jeres keramikkurser?

Keramikkurserne er for både begyndere og øvede. Alle med interesse for og lyst til at lære at arbejde med keramik, er velkomne. 

Hvor afholdes der kurser i keramik og modellering?

FOF Køge Bugt afholder kurser i keramik i Køge og Greve. Du kan under hvert hold se tidspunkt og placering for de aktuelle kurser. 

Tilmelding til kurser i keramik og modellering

Læs mere om kurserne nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 5665 5322 eller mail: kogebugt@fof.dk