Kreative kurser

Sykurser

Sykurser for begyndere og øvede - lær at sy og designe dit eget tøj

Drømmer du om at sy dit eget tøj, eller savner du inspiration til nye projekter? Lær at sy på et sykursus på aftenskole og realisér dine sy-drømme. FOF Køge Bugt tilbyder hver sæson mange forskellige sykurser, hvor du lærer alt om syteknikker, tilskæring og brug af forskellige materialer. Lær f.eks. at sy dit eget mundbind, så det passer perfekt til dig, eller prøv et intensivt sykursus, hvor du kan fordybe dig i dine egne projekter i et inspirerende selskab.

Vi tilbyder også særlige sykurser, hvor du lærer at sy i skind og pels samt kurser, hvor du kan redesigne dit nuværende tøj og puste nyt liv i din garderobe. Læs mere om de forskellige kurser nedenfor.

Læs mere

Hvem kan deltage i jeres kursus i syning?

Uanset om du har syet før, eller du blot ønsker endelig at komme i gang med at lære at sy, er der plads til alle på vores sykurser. Du vil få fagkyndig og individuel vejledning af vores kvalificerede syundervisere, så du kommer sikkert igennem hele processen fra start til slut. 

Her kan du deltage i et sykursus

Vi tilbyder sykurser i bl.a. Borup, Greve og Køge. 

Tilmelding til kurser i syning

Nedenfor kan du se og tilmelde dig alle vores kurser i syning. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 5665 5322 eller mail: kogebugt@fof.dk