Kreative kurser

Tegning og maling

Lær at tegne og male på aftenskole

Bliv bedre til at tegne og male hos FOF. Vi har en bred vifte af tegne- og malekurser i Køge Bugt. Her får du mulighed for at dykke ned i spændende kurser som f.eks. Akvarel-, akryl- eller olie maleri. Du kan også fordybe dig i vores tegnekurser, hvor du bliver introduceret til hvordan man laver f.eks. Portrættegninger. Du kan læse mere om hvert enkelt kursus nedenfor.

Læs mere

Hvilke tegne- og malekurser tilbyder i?

FOF Køge Bugt tilbyder hver sæson en lang række kurser i tegning og maling for både begyndere og Øvede. Vi tilbyder både almindelige kurser, der i gennemsnit forløber over 45 lektioner, hvor du får mulighed for at gå i dybden med de pågældende tegne- og maleteknikker. Derudover har du mulighed for at prøve vores weekendkurser og kortere tegne- og malekurser, der foregår over 13-20 lektioner (afhængig af kurset).

Hvem kan deltage i jeres tegne- og malekurser?

Vores tegne- og malekurser henvender sig både til begyndere og øvede deltagere. Uanset om du har tegnet eller malet før, vil du få kyndig og professionel vejledning af vores undervisere. De fleste kurser er tilrettelagt således, at du får en personlig vejledning ud over den fælles undervisning.  OBS! Der kan forekomme ekstra udgift til materialer ved nogle kurser. Du kan læse mere om bestemte krav under hvert kursus. 

Hvor finder jeg tegne- og malekurser?

Vi tilbyder kurser i tegning og maling i bl.a. Greve, Hårlev og Køge. 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan læse mere om hvert enkelt kursus og tilmelde dig nedenfor. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 5665 5322 eller mail: kogebugt@fof.dk

Tegning og maling

Tegne- og malekurser

Korte tegne & malekurser | FOF Køge Bugt
Tegning og maling

Weekend- og korte kurser