Madlavning

Madkursus for børn og voksne i Køge og Greve

Lær at lave god mad på et af FOF Køge Bugts madkurser for børn og voksne. Vi har samlet flere kurser i madlavning, så I kan lære at lave mange forskellige og spændende retter.

Madkurser for alle hos FOF Køge Bugt

Vores kurser i madlavning er for dig der vil lære at lave mad, med andre madinteresserede. Madlavningskurserne giver dig forståelse for brugen af forskellige råvare og gør dig mere fortrolig med teknikker og redskaber i køkkenet.

På vores madlavningskurser kan I lære at lave lækre retter, lære at grille eller bage brød. Er I mere interesserede i hotdogs? Så deltag på vores kurser, hvor I laver hotdogs helt fra bunden. For dig der er interesseret i gastronomi fra alverdens køkkener, er der vores kurser i italiensk madlavning samt de nordiske urter.

Læs mere her

Pølsekursus og grillkurser – lav det hele fra bunden

På vores pølsekursus kan du lære at lave pølser fra bunden. Du vil få en grundig introduktion til pølsefremstilling og lære at lave forskellige pølser som f.eks. frankfurtere, rødvinspølse, chorizo, medister og pancetta. Er du mere interesseret i grillen, kan vi tilbyde grillkurser, hvor der grilles alt fra pizza til fisk og grønsager.

Bagekursus – lær at lave gode brød

For de bageinteresserede tilbyder vi også et bagekursus. Lær forskellig slags mel at kende, hvordan man bruger surdej og lær hvordan du bager et godt brød fra bunden.

Hvor kan jeg gå til et af jeres madlavningskurser?

Vi afholder bagekursus I Køge og afholder kurser i madlavning i Køge, Greve og Hvalsø.

Tilmeld dig allerede i dag, da der kan være rift om pladserne. Har du spørgsmål om et af vores madlavningskurser? Så kontakt os på telefon eller mail.

Madlavning

Brød og kager

Madlavning

Madlavning

Madlavning

Mad fra andre kulturer

Smag på nordiske urter - kursus hos FOF Køge Bugt
Madlavning

Smag på nordiske urter