Motion og sundhed

Body SDS træning

Body SDS grundtræning er kombineret konditionstræning med styrketræning og dyb afspænding af kroppen.

Træningen øger både dit velvære og dit energiniveau. Samtidig bliver du både stærkere, smidigere, mere udholdende, mindre stresset og din kropsbevidsthed forøges. Uanset tidligere erfaringsniveau, vil denne måde at træne på, udvide dit fundament i forhold til fysisk udfoldelse i alle henseender.

Træningen er bygget op af 3 dele. Første del kalder vi de 7 faser. Her kommer vi blidt og fokuseret i gennem alle 7 ledgrupper fra fødder til nakke, og arme. Denne indledende del af træningen ligger til grund for alle andre bevægelser.Anden del er de legende øvelser. Her bliver tempoet lidt højere og øvelserne mere dynamiske. Det er særligt i denne del, der er fokus på kondition og styrketræning. Den tredje og sidste del er de sammentrækkendeog udvidende øvelser. Altså dybe strækøvelser med fokus på smidighed og afspænding. Gennem alle 3 dele af træningen arbejdes der med åndedrætsteknikker udviklet til de enkelte øvelser.

Åndedrættet er et vigtigt element både i Body SDS træning og behandling fordi det har så stor betydning for vores krops evne til at rense ud, restituere og præstere. Det er i øvrigt gennem lungerne vi tager livet ind, så en god og sund lungekapacitet, og et dybt roligt åndedræt kan reducere utroligt mange symptomer på både psykiske og fysiske belastninger.

Træningen er oprindeligt udviklet af Bengt Valentino Andersen som er tidligere Europamester i klassisk karate. Elementer af træningen er inspireret af Kampsport, Yoga, Qi Gong og Tai Chi.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
38442
tor 16-04-20 15:50
FOF Huset B, Greve
Heidi Søndergaard Mogensen
18 lekt.
Kr. 815
38500
man 02-11-20 18:55
Genoptræningscentret
Helle Waltersen
14 lekt.
Kr. 0
38475
man 14-09-20 17:15
Genoptræningscentret
Helle Waltersen
60 lekt.
Kr. 2470