Musik og Sang

Lær at spille musik eller få det optimale ud af din sangstemme.

Er du interesseret i musik? Vi har musikundervisning i Køge for alle. Du kan få guitarundervisning, sangundervisning og meget mere. Spring direkte til et musikkursus i menuen til venstre og få det meste ud af dit talent.

Hvilken instrumental musikundervisning har FOF Køge?

I FOF Køge Bugt har vi mange former for musikundervisning. Alle kan lære at spille på et instrument, og vi tilbyder derfor musik for begyndere og øvede.

Vi tilbyder undervisning i rytmisk og klassisk klaver, og det foregår som individuel holdundervisning. På et musikkursus for begyndere, lærer du blandt andet klassisk fingerspil og at læse noder. Vi har også klaverundervisning for de mere erfarne som tager afsæt i netop dine behov.

Er du interesseret i guitarspil, så kan du lære at spille guitar. Det er individuelle musikkurser, hvor du bliver præsenteret for det basale guitarspil og lærer nye tricks, akkorder, fingerspil og vekselspil – alt afhængigt af dit niveau. Vi har også undervisning i harmonika, hvor der undervises i knap- og pianoharmonika.

Vi har desuden et sammenspilshold, som henvender sig til stort set alle, der spiller et akustisk instrument. Ud over vores kurser i musik, tilbyder vi sangundervisning. Som noget nyt tilbydes også svensk visesang. Her arbejdes med sangteknik, det svenske sprog og måden at formidle en historie på, via sang. 

Så uanset dit niveau eller interesse, har FOF Køge Bugt et kursus i musik til dig.

Hvor kan jeg gå til musikundervisning?

Du kan gå til musikundervisning i Køge. De aktuelle hold kan du se i menuen til venstre, hvor du også kan se de tidspunkter og placeringer.

Læs mere om sangundervisning i Køge

Sangundervisning og kor for fuld musik

Hvis du ønsker at blive bedre til at synge eller træne din sangstemme, tilbyder FOF Køge Bugt også flere kurser i sangundervisning. Vi har sangundervisning både for begyndere og mere øvede, hvor vi arbejder med sangteknik såsom vejrtrækningsteknikker, bugstøtte og klang. Her tilpasses undervisningen dit behov. Du kan komme til sangundervisning i Køge og Stevns.


Hvis du er interesseret i at synge i kor, så kan du synge med i Køge Bugt Koret. Her kan du synge sammen med andre sangere i alle aldersgrupper. I koret synger vi alt fra rock, pop, evergreens til musicals på dansk og engelsk. I løbet af sæsonen vil der være både optræden og en kor-weekend. Du skal dog være opmærksom på, at der skal forelægges stemmeprøve for at kunne blive optaget.

Hvis du er interesseret i et af vores kurser i musikundervisning og sangundervisning, så læs i boksene nedenfor. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte FOF Køge Bugt.Guitarundervisning - FOF Køge Bugt
Musik og Sang

Guitar-undervisning

Harmonikaundervisning - FOF Køge Bugt
Musik og Sang

Harmonika-undervisning

Klaverundervisning - FOF Køge Bugt
Musik og Sang

Klaver-undervisning

Kor & sang - FOF Køge Bugt
Musik og Sang

Kor- og sangundervisning

Ukulele - morsomt og forholdsvis let. Se kurset hos FOF Køge Bugt
Musik og Sang

Ukulele