Musik og Sang

Guitar-undervisning


 

Lær at spille guitar på aftenskole og få det meste ud af dit talent

Om du vil være den ny Jimmy Hendrix eller blot blive en bedre guitarist – så har FOF Køge Bugt guitarundervisning for dig. Vi kan tilbyde guitarundervisning i elektrisk, western, klassisk, ukulele eller spansk guitar. Læs mere om undervisningen i guitar nedenfor, eller gå direkte til vores kurser nederst på siden.

Hvilken guitarundervisning tilbyder FOF?

Hos FOF Køge Bugt er der flere måder at lære at spille guitar. Vi tilbyder guitarundervisning på alle niveauer, så uanset om du gerne vil lære at spille guitar eller bare forbedre din guitarteknik, tilbyder vi et hold til dig.

  • Guitarundervisning for børn og voksne – Du lærer at spille guitar sammen med dit barn, eller barnebarn, uanset om du er forældre eller bedsteforældre.
  • Guitarundervisning for begyndere - Du bliver præsenteret for det basale guitarspil, såsom akkorder, noder og sammenspil. Vi tager afsæt i dine behov og ønsker, så du får det meste ud af guitarundervisningen.
  • Guitarundervisning for øvede - Vi arbejder ud fra noder og tabs, men kendskab til dette er ikke et must. Du får på dette guitarkursus en lang række tips og tricks, så du udvikler dit guitarspil. Vi tager udgangspunkt i det, du allerede kan, og bygger videre på det.

Bemærk!

Du skal medbringe guitar til flere af kurserne, og der kan påregnes ekstra afgifter på materialer til nogle af dem.

Læs mere

Hvor kan jeg gå til guitarundervisning?

Vi tilbyder guitarundervisning i Køge. Du kan se de aktuelle tidspunkter under de enkelte hold.

Flere informationer om guitarundervisning i Køge

Gå på opdagelse nedenfor, og find det guitarkursus, som matcher dine ønsker. Er du i tvivl om hvilket niveau, som du skal vælge eller har andre spørgsmål til kurset, er du altid velkommen at kontakte underviseren.