Musik og Sang

Harmonika-undervisning

Lær at spille harmonika med FOF Køge Bugt 

Lær at spille harmonika på aftenskole

Har du tidligere spillet harmonika eller vil du gerne lære det? Vi tilbyder harmonikaundervisning for alle, uanset niveau. Er du nysgerrig? Så læs mere nedenfor eller tilmeld dig i menuen til venstre.

Harmonikaundervisning for begyndere, letøvede og øvede

Der kan være flere grunde til at du vil lære at spille harmonika. Det kan være, at du altid har drømt om at spille det, gerne vil genoptage dit spil fra tidligere eller du skal bruge det i en anden sammenhæng. Uanset hvorfor, så vil du kunne få den rette undervisning i harmonikaspil hos FOF Køge Bugt. Vi tilbyder harmonikaundervisning i både knap- og pianoharmonika. for begyndere, letøvede og øvede. 

Undervisningen for begyndere vil fokusere på det grundlæggende harmonikaspil. Du lærer fingersætning og hvordan du spiller med begge hænder. For letøvede og øvede, vil undervisningen fokusere på at gøre dig mere fortrolig med instrumentet og lære dig flere teknikker, der udvikler dit spil. Der vil derfor være noget for alle, uanset niveau.  Underviserne sørger for, at du får hjælp og vejledning til at udvikle dit spil i løbet af lektionerne.

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen i harmonikaspil?

Der vil være tale om holdundervisning, hvor I sammen lærer at spille forskellige melodier. På holdene går fællesskab og faglighed op i en højere enhed, og du vil derfor have det sjovt, mens du lærer at spille harmonika.

Til hver undervisning skal du selv medbringe harmonika og nodestativ. Hvis du ikke har en harmonika, kan du tale med underviseren om evt. mulighed for leje.

Hvor kan jeg gå til undervisning i harmonika?

I År tilbyder vi harmonikaundervisning i Køge. Du kan se de aktuelle tidspunkter under det enkelte hold.

Hvis du har spørgsmål omkring dit niveau eller andet i forhold til harmonikaundervisningen, kan du altid kontakte underviseren eller FOF Køge Bugt.