Musik og Sang

Klaver-undervisning

 

Få klaverundervisning på aftenskole og oplev glæden ved musik

Vil du lære at mestre et af de mest populære musikinstrumenter? Eller ønsker du at udvide dit repertoire? Vi tilbyder rytmisk og klassisk klaverundervisning fra begynder til øvede. Læs mere om undervisning i klaver på aftenskole hos FOF nedenfor.

Hvad får du ud af klaverundervisningen i Køge?

Vi tilbyder undervisning i både klassisk og rytmisk klaver, og uanset om du er begynder eller øvet, er der et hold til dig. Vores klaverundervisning tager udgangspunkt i dit niveau og dine musikalske ønsker. Vi tilbyder individuel undervisning i klaver. I samarbejde med underviseren vælger I udvalgte melodier, som du skal arbejde med. For begyndere vil undervisningen fokusere på nodelære, fingersætning, tangenter, fingerspil og rytme. Du lærer at spille enkle melodier og får en føling med at spille klaver. For de mere erfarne vil fokus være på mere avanceret fingersætning, udtryk og fraseringer i de melodier du spiller. Du får derfor en større føling med udtrykket i melodien, og brugt mere udfordrende teknikker at kende. Det er derfor aldrig for sent at gå i gang, og FOFs undervisning i klaver vil kunne give dig inspiration og mulighed for at blive bedre.

Læs mere

Er du i tvivl om hvilken klaverundervisning du skal vælge?

Der er både klaverundervisning for begyndere og øvede, men har du spørgsmål vedrørende niveauerne, er du altid velkommen til at kontakte underviseren direkte, inden du tilmelder dig. Du kan nedenfor se de aktuelle hold og de aktuelle tidspunkter.

Er du interesseret, så læs mere under de forskellige klaverhold og tilmeld dig klaverundervisning i Køge. Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf: 56655322 eller mail: kogebugt@fof.dk