Musik og Sang

Kor- og sangundervisning

 

Få sangundervisning og lær sangteknik på aftenskole

For dig der har brug for undervisning i sang og sangteknik, kan du tilmelde dig et af FOF Køge Bugts kurser. Se mere nedenfor og tilmeld dig.

Lær at synge korrekt og få det optimale ud af din stemme

For dig der gerne vil lære at synge, tilbyder vi sangteknik og sangundervisning for begyndere og letøvede. Undervisningen fokuserer på den grundlæggende sangteknik, hvor du arbejder med vejrtrækning, og holdning, således at du får mere klang og kraft i stemmen. Formålet er, at du finder frem til, hvordan du får det optimale ud af din stemme og oplever glæden ved at synge.

Syng i Køge Bugt Koret – Find glæden ved at synge med andre

For dig der er interesseret i korsang, har du mulighed for at blive en del af Køge Bugt Koret. Her synges alt indenfor rock, pop, musicals eller evegreens på dansk og engelsk. I Køge Bugt Koret kommer du til at optræde og deltager i forskellige arrangementer. I Koret synger du sammen med andre i alle aldre, og både damer og herrer.

Hvis du ønsker at være en del af Køge Bugt Koret, skal du kunne synge rent. Det er en fordel, at du kan læse noder og har erfaring med korsang fra tidligere, da du skal igennem en optagelsesprøve.

Læs mere

Hvor kan jeg gå til sangundervisning og sangtræning?

Vi tilbyder sangundervisning i Køge, Greve og Hvalsø. De aktuelle tidspunkter og placeringer kan du se under det enkelte hold. Du skal kontakte underviseren forud for første lektion.

Hvordan tilmelder jeg mig Køge Bugt Koret?

Hvis du ønsker at blive en del af koret, skal du kontakte korlederen eller formanden. Sammen aftaler i tidspunktet for optagelsesprøven.

Yderligere oplysninger

Hvis du er interesseret i at tilmelde dig, kan du se mere under de enkelte hold. Her kan du også læse mere om sangundervisningen og koret, samt finde kontaktoplysninger hvis du har spørgsmål.

Er du interesseret, så læs mere under de forskellige klaverhold og tilmeld dig klaverundervisning i Køge eller Greve. Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf: 56655322 eller mail: kogebugt@fof.dk