Sprog

Lær sprog - Et sprogkursus åbner døre ude i verden

Få et sprogkursus inden din næste rejse eller genopfrisk et sprog, så du kan begå dig på jobbet og i en international verden uanset mm ferien går til Rom, Barcelona eller en lille fransk provinsby, vil du opleve, at du kommer tættere på de lokale, når du taler deres sprog. Med sprogundervisning i Køge, Solrød og Greve bliver du rustet til ferien eller jobbet, og det gør en verden til forskel. Læs mere om FOF Køge Bugts sprogkurser nedenfor eller find dit sprogkursus i menuen til venstre.

Sprogundervisning på flere niveauer

Vi tilbyder sprogkurser i engelsk, tysk, fransk, spanskitaliensk, græsk og japansk  på flere niveauer. Du er sikker på en kompetent undervisning indenfor en lang række sprog, når du får sprogundervisning hos FOF. Vi har hold både om dagen og aften.

Vi har både sprogundervisning for begyndere og for øvede. På sprogkursuserne lægges der stor vægt på samtale og forståelse, så du lærer at bruge sproget aktivt. På vores sprogkurser for begyndere vil du blive undervist i det grundlæggende kendskab til sproget og grammatikken, for at kunne føre kortere samtaler. På sprogkurserne for øvede vil vi arbejde mere med sproget og øve længere og mere krævende, samtaler. Du får derfor lært, hvordan du bruger sproget i forskellige sammenhænge.

Der vil naturligvis være grammatik i et mindre omfang på det enkelte sprogkursus. Nogle hold har også hjemmearbejde.

Læs mere

Vil du vide mere om vores undervisning i sprog?

Under de enkelte sprogkurser kan du se hvilke niveauer og tidspunkter, vi har på programmet. Tilmeld dig sprogundervisning i Køge, Solrød eller Greve og bliv klar til ferien.

De aktuelle hold, og deres placeringer, vil du kunne se i menuen til venstre og nedenfor. Har du spørgsmål vedrørende vores sprogkurser eller spørgsmål til det rette niveau, er du velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. Oplysninger om undervisningsmateriale får du information om de første mødegange.  

Materialeudgifter til sprogkurser

Bøger og andet undervisningsmateriale (f.eks. fotokopier) betales af deltagerne og anskaffes efter aftale med underviseren de første undervisningsgange. 

Sprog

Engelsk

Sprog

Fransk

Sprog

Italiensk

Sprog

Japansk

Babushka FOF Køge Bugt
Sprog

Russisk

Sprog

Spansk

Tysk og Tyskland | FOF Køge Bugt
Sprog

Tysk