Sprog

Engelsk

Undervisning i engelsk, hvor alle kan være med

Lær engelsk for begyndere, så du bedre kan føre en samtale på rejserne. Udvid ordforråd og grammatik og lær at føre kortere samtaler og begå dig i engelsktalende lande. 
Spring direkte til dit engelskkursus nederst på siden, hvor du nemt tilmelder dig online.


OVERSIGT OVER UNDERVISNINGSNIVEAUER
Læs venligst inden du vælger hold

Beginners – Niveau 1 – 2 (A1)
Begynder engelsk, hovedsagelig til turistbehov, men et godt grundlag at bygge videre på.

Elementary – Niveau 3 - 4 (A2)
Er for dig, der har lidt forkundskaber til engelsk, f.eks. 2-3 sæsoners undervisning. Du kan forstå enkle mundtlige vendinger. Her forøger vi ordforrådet og udvikler evnen til at tale sammen i hverdagssituationer.

Pre-Intermediate – Niveau 5 – 6 (B1)
Fortsættelse fra niveau 4, eller for dig der tidligere har lært engelsk i folkeskolen, men føler at det er halvglemt, eller at du ikke fik nok ud af det dengang. Her kan du få det genopfrisket og få rige muligheder for at øve dig i samtale.

Intermediate – Conversation 1 – Let`s get talking (B1/B2)
Du kan en del engelsk, men savner ganske enkelt at tale sproget. Måske føler du også at du forstår mere, end du selv formår at udtrykke. På dette niveau sættes samtalen i højsædet.

Upper-Intermediate – Conversation 2 – Carry on talking (B2)
Holdet for dig, der måske har prøvet VUC/HF niveau eller har tilsvarende forkundskaber, men savner mulighed for at tale sproget. Her kan du få udvidet dit ordforråd, samt lære at udtrykke dig på et mere flydende og nuanceret engelsk.

Advanced – Conversation 3 – Keep it up (B2/C1)
Niveauet svarer nogenlunde til gymnasiets højere niveauer. Du kan lide det engelske sprog og vil gerne vedligeholde, forbedre og fortsat udbygge det du kan.