Sprog

Tysk

Skal du på ferie eller familiebesøg i Tyskland eller Østrig? Eller har du problemer med at forstå de tyske fjernsynsprogrammer?

Allerede efter en sæson vil du kunne forstå meget mere. 
Samtidig med at du lærer sproget, vil du også få mulighed for at få et større indblik i den tyske kultur og i Tysklands samfundsforhold.

Vi har hold på mange forskellige trin, så der findes altid et der passer dine forkundskaber.

 

Grundriss über Unterichtungsniveaus
Læs venligst før du vælger hold.


Anfänger (in)   Niveau 1-2   (A1)
Begynder tysk – hovedsageligt til turistbehov. Et godt grundlag at bygge videre på.

Elementar  Niveau 3-4    (A2)  
Du har haft 2 – 3 sæsoners undervisning i tysk og kan forstå enkle mundtlige vendinger. Ordforrådet øges og evnen til samtale i hverdagssituationer videreudvikles.

Mittelstufe  Niveau 5-6  (B1 / B2)
Fortsættelse af niveau 4, eller for dig der tidligere har lært tysk i folkeskolen og føler, at du har glemt det. Her kan du få det genopfrisket og få mulighed for at øve dig i samtale.

Konversation 1 (C )
Lasst uns sprechen
Du kan en del tysk, men savner at tale sproget. Du føler måske, at du kan forstå mere, end du selv kan udtrykke. På dette hold er samtalen i højsædet.

Koversation  2 ( C )
Lasst uns weitersprechen
Holdet er for dig der har prøvet VUC eller HF eller har tilsvarende forkundskaber, men savner at tale sproget. Her udvides ordforrådet og du lærer at udtrykke dig på et mere flydende og nuanceret tysk.

Avanciertes  (D )
Jetzt sprechen wir
Niveauet svarer til gymnasiets højere niveauer. Du kan lide det tyske sprog og vil gerne fortsat vedligeholde, forbedre og udbygge det.