Udeliv

Hundetræning

Hundetræning og hvalpetræning i Køge Bugt

På FOF' hundeskole tilbyder vi hvalpe- og hundetræning for både begyndere og de mere erfarne. Her får du mulighed for at arbejde positivt med din hund, så du får en afbalanceret og rolig hund. Vi anbefaler at du introducerer din hund for socialisering og træning så tidligt som muligt, så du giver både du og din hund de bedste vilkår for et godt partnerskab de næste mange år.

Læs mere

Hundetræning for store og små

På kurserne i hvalpe- og hundetræning arbejder vi med de helt grundlæggende lydigheds- og adfærdstræning, både for hvalpe, unghunde, eller voksne hunde som trænger til en genopfriskning af allerede lærte færdigheder. Du får rig mulighed for at lære en række teknikker, der styrker kontakten og tilliden mellem din hund og dig, alt sammen i rolige og positive omgivelser. Undervisningen foregår i roligt tempo og sværhedsgraden øges i forhold til hvad der passer til den enkelte. Der er også tid til at hundene bliver socialiseret.

Du kan læse mere om de specifikke arbejdsområder for både du og din hund under de enkelte hold, hvor der også er mulighed for tilmelding.

Vi tilbyder løbende forskellige hold på hundeskolen, dog kan antallet og indholdet af hvert hold godt variere fra sæson til sæson.