Corona

Alle FOF Kolding-Vejens aktiviteter i perioden 12. marts til 8. juni 2020 aflyses på grund af myndighedernes tiltag mod COVID-19.  

Hos FOF Kolding-Vejen har underviserens og kursisternes sikkerhed højeste prioritet. 

Regeringen har besluttet at forlænge alle de igangværende restriktioner, der har relation til aftenskolerne, foreløbig til og med 10. maj 2020 som led i myndighedernes indsats mod COVID-19. Vi har derfor ikke noget alternativ til at aflyse alle aktiviteter, der var planlagt til afholdelse fra 12. marts til og med søndag den 7. juni  -  til myndighederne meddeler, at det er forsvarligt at genoptage vores kursus- og foredragsaktiviteter.

Borgere, virksomheder, offentlige institutioner ... alle ... opfordres til at udvise samfundssind ved at undgå unødig kontakt mellem mennesker for at begrænse risikoen for spredning af coronavirus. Vi har alle et ansvar for at passe på hinanden ved at stå sammen ved at holde afstand.

Vi passer også på det administrative personale, så der er lukket på kontoret for personlig henvendelse i samme periode. 

Du skal ikke møde til undervisning eller foredrag hos FOF Kolding-Vejen i denne periode. Vi tager kontakt til kursister, foredragsdeltagere og undervisere, som berøres af aflysningerne. Det gør vi så hurtigt vi kan, primært via e-mail. Hvis du ikke kan se at have hørt fra os, så tjek om mailen er havnet i "uønsket post" eller er fanget af et spam filter eller noget andet. Opret info @fofkolding.dk i dit adressekartotek, det gør det lettere for mailen at nå frem til dig. 

Er du tilmeldt et kursus, som mister mødegange i lukkeperioden, kan vi ikke på nuværende tidspunkt svare på muligheden for at blive kompenseret. Det afhænger bl.a. af lukkeperiodens varighed. Vi arbejder på højtryk, men er afhængig af svar fra anden side. Når vi kender en løsning, kontakter vi dig. Underviserne vil f.eks. vurdere, om det giver mening og er teknisk muligt at foretage fjernundervisning i bestræbelserne på at levere mest mulig undervisning. 

Vi tager bestik af udviklingen og nye retningslinjer fra regeringen. Dette er en helt ekstraordinær situation, der har ramt hele landet. Vi har ikke været forberedt på dette scenarie og vi har ikke vidst, hvordan vi som folkeoplysende forening skulle forholde os, da vi er dybt afhængige af bl.a. samarbejdspartnere, kommunale tilskud, adgang til kommunale lokaler m.v.

Hold dig opdateret ved at besøge vores webside og tjek din e-mail. 

Det gør ondt på os at lukke ned for de fysiske fællesskaber, der er så vigtig en del af det folkeoplysende arbejde. Vores basale samfundsansvar består i at tilpasse de folkeoplysende aktiviteter til den aktuelle situation indtil myndighederne mener, at det er forsvarligt at genoptage vores kursus- og foredragsaktiviteter.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: www.coronasmitte.dk