Personlig udvikling - dig, din sjæl, ånd, krop og hjerne

Urter FOF Kolding-Vejen

Urteværkstedet

I Urteværkstedet fremstiller vi forskellige urteprodukter som f.eks. booster immunforsvaret, virker afstressende, styrker fordøjelsen, virker mod infektioner eller heler sår og slimhinder.

Du lærer specielle urter at kende, og du lærer om urternes egenskaber og anvendelsesmuligheder. Urter indeholder mange forskellige plantenæringsstoffer og aktivstoffer, som gør dem velegnede til at holde krop og sind sunde og i balance. Igennem tusindvis af år har vi brugt denne viden om planterne til at forebygge og helbrede sygdomme.

Glæd dig selv eller én du holder af med et styrkende urtesalt, en velsmagende urtete eller en velduftende bodyoil. Der er mange muligheder for at fremstille sunde og helende urteprodukter i Urteværkstedet. Der vil være en ekstra udgift til fremstilling af disse urteprodukter. 

Dorte Ulrikke Nørgaard er uddannet urteterapeut og levnedsmiddelingeniør og arbejder professionelt med urter og lægeplanters aktive indvirkning på vores helbred.

Kurset henvender sig til alle med interesse for naturens magi. Og til dem som selv har lyst til at have urterne i hånden og fremstille sunde og styrkende urteprodukter til selvpleje eller som gave.