Mad, kager, brød og flødeboller

Cookpad brød

Brødbagning

Vil du lære at bage dit eget brød? 

Et kursus i samarbejde med Cookpad. 

Vi går sammen i køkkenet og laver lækkert hjemmebagt brød. Du vil lære hvordan du bager flere forskellige typer af brød, bl.a. surdejsbrød, ciabatta, rugbrød og madbrød. Sammen med andre hjemmekokke vil du lære hvordan du kan bage dit eget brød derhjemme. 

Når vi har fået bagt en masse lækkerier, skal vi selvfølgelig smage på det. Derudover vil vi tale kort om forskellige teknikker, ingredienser og opskrifter, alt sammen for at give dig nogle gode forudsætninger for at begynde at bage dit eget hverdagsbrød.

Vi håber at du har lyst til at være med til en spændende, sjov og udfordrende dag i køkkenet hvor alle kan være med! Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig! 

Der deltager 2 repræsentanter for Cookpad.

Medbring gerne: Forklæde, evt. hævekurv eller plastbøtter til dej (hvis du har). 

Hvad er Cookpad?
Cookpad er et socialt medie. hvor Danske Hjemmekokke kan dele deres opskrifter, og inspirerer hinanden til at gøre det sjovere at lave mad i hverdagen. Cookpad har sin oprindelse i Japan, hvor det for over 20 år siden blev startet af Aki Sano, der ønskede at gøre det nemmere for de Japanske husmødre at finde inspiration til madlavningen. Cookpad`s mission er at få flere folk til at lave mad, og have det sjovt i køkkenet. 

Klik her og kom til Cookpads webside