Foredrag

Martinus' Verdensbillede, 6 nye foredrag

At blive ven med virkeligheden  ·  Torsdag den 26.09.19  ·  kl. 19.00
v/ Solveig Langkilde

Synes du, der er noget galt med klimaet, med politikerne, chefen og måske med dig selv? – Sådanne tanker genkender vi nok alle! Men, hvor konstruktive og frugtbare er de? Ifølge Martinus´ åndsvidenskab, er vi i en stærk udvikling mod en dybere forståelse af livets og vor egen evige natur. Det skaber en ændret bevidsthed, hvor logisk tænkning i harmoni med verdensaltets struktur vil spille en stor rolle. Gradvist vil det føre os bort fra at afvise livet og frem til en kærlig accept, også af de nødvendige ufuldkomne trin i udviklingen.


Livets mysterium og verdensaltets struktur  ·  Torsdag den 31.10.19  ·  kl. 19.00
v/ Lene Jeppesen

Er der en mening med livet og hvis ja, hvordan hænger det hele så sammen? Hvordan ændres vores evne til at sanse virkeligheden, i takt med vores udvikling som mennesker? Findes der et overblik over verdensaltets struktur? Findes der en åndelig verden, og hvis ja, hvordan hænger den så sammen med den fysiske virkelighed?


Det kosmiske spejl-princip  ·  Torsdag den 28.11.19  ·  kl. 19.00
v/ Eigil Kristensen

Karma eller skæbneloven virker som et spejlprincip og gengiver præcis virkningerne af vore handlinger fra vores fortid. Vi møder hele tiden vores karma, - det behagelige som det ubehagelige og modtager derigennem en stor læring. Målet for os er at udvikle et talent for skæbnemodtagelse, hvilket vil sige en evne til at modtage alle typer karma på en forstandig og kærlig måde. En sådan måde at modtage livet på vil resultere i en lys og lykkelig tilværelse. 


Afladet eller opladet?  ·  Torsdag den 30.01.20  ·  kl. 19.00
v/ Søren Olsen

Vi lever ikke af brød alene. Det, der sker i livet og i verden, sætter følelser og tanker i gang i bevidstheden. Disse følelser og tanker udgør også næring. Denne næring kan være opbyggende såvel som nedbrydende for ens mentale og fysiske sundhed. Vi har meget at lære af vores følelser og tanker, ikke mindst de mørke af slagsen, ifølge Martinus.


Glæden ved at leve, glæden ved at dø  ·  Torsdag den 27.02.20  ·  kl. 19.00
v/ Ole Therkelsen

Ved forståelse af livet og dets love kan man gradvist opbygge en mental suverænitet, der sikrer, at man kan føle glæde i både medgang og modgang. Ethvert menneske dør på det bedste og mest kærlige tidspunkt. Søvnen er dødens lillebror. Kontakten til skytsengle og de afdøde i drømme og ved mediumisme og clairvoyance.


At lede sig selv – for helhedens bedste  ·  Torsdag den 26.03.20  ·  kl. 19.00
v/ Søren Grind

Vi bliver mere og mere selvstændige og individuelle, i et samfund som globaliseres. Udviklingen af et humant fællesskab, hænger intimt sammen med vores indre frigørelse af gamle autoritære traditioner, til fordel for et mere demokratisk og lydhørt samspil, hvor menneskelige ressourcer frigives.


OBS!! Den anførte pris for pensionister, efterlønnere og ledige dagpengemodtagere gælder udelukkende personer med folkeregisteradresse i Roskilde Kommune.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted     Pris
191080
tor 26-09-19 19:00
Roskilde
          
          
Kr. 650