Antiinflammatorisk mad

Har du brug for mere energi, velvære og overskud? På dette antiinflammatorisk madlavningskursus, bliver du klædt på til at lave lækker og velsmagende antiinflammatorisk mad, som er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler, som booster dit immunforsvar og vitalitet. 

Du kan få et bedre helbred med antiinflammatorisk mad!

Antiinflammatorisk madlavning er mad som er mættende og styrkende for din krop. Du bliver klogere på hvilke råvarer der er bedre for din krop, og hvordan du sammensætter dem til at blive smagfulde og mættende. Du lærer samtidig hvordan antiinflammatorisk mad kan forbedre din søvn, hud og fordøjelse. Antiinflammatorisk mad er samtidig godt for dig med allergi, diabetes eller gigt.

Så hvis du gerne vil gøre noget godt for din krop, kan du tilmelde dig dette særlige madlavningskursus. Se mere nedenfor.

Hvem kan deltage på dette madlavningskursus?

Vores antiinflammatoriske madlavningskursus er for alle der er interesseret i at lave sund og mættende mad, der styrker kroppen. Hvis du lider af diabetes, gigt eller har problemer med kolesterol eller blodtrykket, kan det være en fordel at tilmelde sig.

Hvor kan jeg tilmelde mig et kursus i antiinflammatorisk madlavning i Nordsjælland?

FOF Nord tilbyder madlavningskursus med fokus på antiinflammatorisk mad i Humlebæk. Du kan se de aktuelle tidspunkter nederst på siden.

Tilmelding og yderligere information

Få mere at vide om kurset nederst på siden, eller via menuen til venstre, hvor du også kan tilmelde dig. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk